Količina:

0


Znesek:

0,00

AUM melodija ljubezni

AUM melodija ljubezni
  • Redna cena:

    21,90 €

  • Popust:

    1,10 € (5%)

  • Spletna cena:

    20,80 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Duh, ki je vir nastanka celotnega stvarstva. Gotovo najslavnejša mantra sodobnega sveta, ki se je po transliteraciji začela uporabljati kot OM, v knjigi Josepha Bharata Cornella, ki slovi kot učenec učenca Paramhanse Joganande, Svamija Krijanande, meso postane.

Nekoč je bila beseda in beseda je bila AUM. Avtor nam v svoji knjigi AUM: Melodija ljubezni, predstavi, kako nas lahko taisti AUM, iz katerega vse izhaja in kamor se vse vrača, popelje globlje vase in poglobi stik z Bogom, univerzumom oziroma s tistim, v kar verjamemo. S pričevanji, meditacijami in z vizualizacijami, v katerih AUM odigra osrednjo vlogo, nam pomaga navezati stik z najglobljim v sebi. Čantanje AUM in navezovanje stika z njim nam širi zavest in nas združuje z duhom. Ko smo v stiku z AUM, nas čakajo neverjetna spoznanja.
Občutimo enost z vsem, kar je, umirimo svoj um in širimo zavedanje. AUM je univerzalna in vsemogočna sila, ki vse duše žene k Bogu.

Mehka vezava, 149 x 135mm, 149 strani.

O AVTORJIH:
Joseph Bharat Cornell je učenec učenca Paramhanse Joganande, Svamija Krijanande, s katerim sodeluje že od leta 1975. Aktivno deluje v vasici Ananda, piše blog o meditiranju, The Daily Meditator, in vodi številne seminarje o meditaciji ter drugih navdihujočih temah.

Cornell je svetovno priznani avtor in predavatelj, ki je doslej poučeval v 30 državah, in tudi ustanovitelj ter predsednik enega najbolj priznanih programov za varstvo narave na svetu, Sharing Nature Worldwide. Njegova prva knjiga, Sharing Nature With Children, je izšla v 20 jezikih.