Količina:

0


Znesek:

0,00

Povem vam na uho

Povem vam na uho
  • Redna cena:

    24,90 €

  • Popust:

    1,25 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,66 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Mitja Petrovič, avtor knjige Povem vam na uho!, je v oglaševanju dosegel zares veliko po zaslugi radijskega oglaševanja. Na začetku devetdesetih letih prejšnjega stoletja je še v majhni agenciji Pan skupaj s kolegi začel ustvarjati radijske oglase, ki so pobrali številne nagrade na slovenskih mednarodnih festivalih.

Ob poslušanju teh oglasov dvajset ali trideset let pozneje, bi jih najraje dodali na seznam slovenske kulturne dediščine. Mitja Petrovič na skoraj 200 straneh z bralci deli spoznanja o ustvarjanju odličnih radijskih oglasov. Pravila predstavi s pomočjo šestinštiridesetih izbranih scenarijev, kot pravi, zares finih radijskih oglasov in zgodb o času, ki jih je spisal. Oglase je mogoče med branjem tudi poslušati.

»Radijskim oglasom ne nazadnje dolgujem svojo oglaševalsko kariero. Povem vam na uho je tako na prvi pogled priročnik o tem, kako zasnovati in izdelati dober radijski oglas, vendar na koncu pove več in nagovarja vse, ki jih zanima oglaševanje. Tako so mi prišepnili nekateri prijatelji, ko so ga prebrali. Iz njihovih ust v vaša ušesa (smeh). Knjigo namenjam torej vsem vam, ki verjamete, da marketing zmore in mora izboljševati življenja ljudi, podjetij, zaposlenih in širše družbe, da bi bil dober. Sem eden od tistih, ki meni, da eno brez drugega ne gre,« Petrovič piše v uvodniku.

Za lično podobo knjige je poskrbela oblikovalka Janja Ošlaj. Pri izdaji knjige je pomagala RTV Slovenija.

Mehka vezava, 12 x 18 cm, 220 strani.