Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Mark Heckenburg

Zalezovalci + Žrtvovani

KOMPLET: Mark Heckenburg
  • Redna cena:

    30,94 €

  • Popust:

    8,94 € (29%)

  • Spletna cena:

    22,00 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 22,00 € (0%)
Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET sestavljata kriminalki iz zbirke 'Narednik Mark Heckenburg', temačni in začinjeni z obešenjaškim humorjem. Avtor Paul Finch je rojen pripovednik, ki piše avtentično, saj je nekdanji kriminalist. Cena v kompletu le 22,00!

VSEBINA - ZALEZOVALCI:
Čas je potekel. Naslednja si. Kriminalistični narednik Mark ‘Heck’ Heckenburg preiskuje izginotje 38 različnih žensk. Vse so bile srečne in uspešne, nato pa brez sledu izginile.
Lauren Wraxford, ki si obupano želi najti sestro, poišče Heckovo pomoč. Skupaj vstopita v sumljivo gangstersko podzemlje in svet organiziranega kriminala. Ko jima na uho pridejo šušljanja o tako imenovanem klubu Prijazni fantje, zaideta v slepo ulico. O tolpi noče spregovoriti nihče. Prijazni fantje namreč uredijo, kar koli si želiš – da le plačaš pravo ceno …

»Sporočiti jim je moral le ime ženske, ki si jo želi, in kraj, kjer jo lahko najdejo. Tako preprosto je bilo.«

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 442 strani

VSEBINA - ŽRTVOVANI:
Kdo bo naslednji? Prebivalcem po širni Angliji vliva strah v kosti sprevržen in zloben serijski morilec, ki mori javno in na grozovit način.
Ko med kresovanjem zgori moški, se zdi, da se je pripetila tragična nesreča. Toda policisti na valentinovo odkrijejo mlada ljubimca, ki jima je nekdo s puščico prestrelil srce, zato postane jasno, da je posredi nekaj zloveščega. Deželo ustrahuje ‘koledarski morilec’. Primera se loti kriminalist Mark ‘Heck’ Heckenburg. Žrtve se množijo in oči javnosti so uprte v kriminalista, zato mora storilca najti, še preden se nakopičijo nova trupla. Toda najbolj budno Hecka opazuje prav morilec …

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 460 strani.