Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Mračni zapleti (Žena iz zgornjega nadstropja + Moja (pre)čudovita žena)

Žena iz zgornjega + Moja (pre)čudovita

KOMPLET: Mračni zapleti (Žena iz zgornjega nadstropja + Moja (pre)čudovita žena)
  • Redna cena:

    30,94 €

  • Popust:

    6,94 € (22%)

  • Spletna cena:

    24,00 €

Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET Mračni zapleti sestavljata dve srhljivi zgodbi: Žena iz zgornjega nadstropja in Moja (pre)čudovita žena. Stranski učinki branja bodo neprespane noči in čudni pogledi neznancev na podzemni, ker naokoli hodiš z zgroženim obrazom. Cena v kompletu le 24,00!

VSEBINA - ŽENA IZ ZGORNJEGA NADSTROPJA:
Spoznajte Jane. Prišlekinja v Birminghamu v Alabami je obubožana sprehajalka psov v soseski Thornfield Estates – zaprti skupnosti, polni športnih terencev in zdolgočasenih gospodinj, kjer nihče ne opazi, če kateri od premožnih strank z mize sune kakšen kos nakita, in kjer nikomur ne pride na misel, da bi jo vprašal, ali ji je zares ime Jane.

Sreča pa se ji nasmehne, ko spozna pred kratkim ovdovelega Eddieja Rochestra, najskrivnostnejšega prebivalca soseske. Njegova žena Bea je utonila v nesreči s čolnom skupaj s svojo najboljšo prijateljico. Njuni trupli sta izgubljeni na dnu jezera. Jane v Eddieju prepozna priložnost – ni samo bogat in čeden, ampak bi ji lahko ponudil tudi varnost, po kateri je vedno hrepenela.
Ko pa si začneta Jane in Eddie izkazovati naklonjenost, Jane vse bolj mučijo zgodbe o Bei, ambiciozni lepotici, ki je iz nič ustvarila izredno uspešno podjetje z izdelki z južnjaškim pridihom. Kako bi se lahko ona, preprosta Jane, kosala z njo? In ali lahko osvoji Eddiejevo srce, preden ji na vrata potrka preteklost, njena ali pa njegova?

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 348 strani.

VSEBINA - MOJA (PRE)ČUDOVITA ŽENA:
Takojšnja mednarodna uspešnica! Številka 1 pri Library Reads, IndieNext in na Amazonovi lestvici najboljših kriminalk meseca. Najina ljubezenska zgodba je preprosta. Spoznal sem čudovito žensko. Zaljubila sva se. Rodila sta se nama otroka. Preselili smo se v predmestje. Zaupala sva si najdrznejše sanje in najtemnejše skrivnosti. Potem sva se začela dolgočasiti.

Povsem običajen par sva. Sva vaša soseda, starša prijatelja vašega otroka. Znanca, ki ju želite povabiti na večerjo. Vsi imamo skrivnosti, s katerimi v zakonu ohranjamo iskrico. Najina skrivnost je umor. Ta divji prvenec o paru, katerega petnajstletni zakon je končno postal preveč vznemirljiv, je zanimiva mešanica Dexterja ter Gospoda in gospe Smith ...

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 456 strani.