Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Obrisi srca

Preprosto ljubezen, (Z)lomljivo

KOMPLET: Obrisi srca
  • Redna cena:

    26,94 €

  • Popust:

    2,94 € (11%)

  • Spletna cena:

    24,00 €

Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET dveh romanc iz sodobne serije Tamare Webber - Obrisi srca. Cena v kompletu le 24,00 eur! Tammara Webber je avtorica uspešnice časopisa New York Times Easy, ki nam v nadaljevanju predstavlja povsem nov pogled na ljubezen in zakaj ne moremo vplivati na to, v koga se zaljubimo.

VSEBINA - PREPROSTO LJUBEZEN:
Včasih lahko ljubezen zelo zaplete življenje ... Opazoval jo je, vendar se nista poznala. Dokler je po srečnem naključju ni rešil. Privlačnosti med njima ni mogoče zanikati. Toda teža preteklosti, ki se jo on tako zelo trudi premagati, in prihodnosti, v katero ona tako upajoče zre, bi lahko bila zanju uničujoča. Če bi se zmogla skupaj boriti proti bolečini in krivdi – bi jima morda uspelo najti nesluteno moč ljubezni.

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 352 strani.

VSEBINA - (Z)LOMLJIVO:
Bil je izgubljen in sam. Potem je našel njo. In prihodnost se je zazdela krhka kot še nikoli prej ... Ko je bil Landon Lucas Maxfield otrok, je verjel, da ima popolno življenje. Veselil se je svetle, obetavne prihodnosti — dokler ni družine razklala tragedija, ki je na glavo postavila vse, v kar je verjel. Želel si je le pozabiti preteklost. Ko je spoznal Jacqueline Wallace, ga je obsedla želja, da bi bil tisto, kar dekle potrebuje …
A kako preprosto je lahko to za mladeniča, ki je na lastni koži izkusil, da je duša krhka in da lahko v hipu izgubiš vse, kar ti je pri srcu in po čemer hrepeniš?

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 448 strani.