Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako postati resnični kanal vesolja

Kako postati resnični kanal vesolja
  • Redna cena:

    15,90 €

  • Popust:

    0,79 € (5%)

  • Spletna cena:

    15,11 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Veliko pomembnih informacij o višjih sferah in svetovih in tudi o tem, kakšne pasti nas čakajo, kadar želimo kanalizirati, ne da bi ob tem očistili sebe in se pripravili na sprejemanje božanskega navdiha.

Kako postati resnični kanal vesolja
Avtor:Svami KrijanandaŠt. strani: 95Vezava: Mehka
Veliko pomembnih informacij o višjih sferah in svetovih in tudi o tem, kakšne pasti nas čakajo, kadar želimo kanalizirati, ne da bi ob tem očistili sebe in se pripravili na sprejemanje božanskega navdiha.

Bodite prvi in napišite mnenje o tem izdelku
NA ZALOGI
predvideni rok dobave 1 - 3 delovne dni
klicaj
Registrirajte se in zbirajte točke zvestobe, ki jih lahko unovčite že pri vašem naslednjem nakupu.

15,90 €
V KOŠARICO
DODAJ NA SEZNAM ŽELJA
BREZPLAČNA DOSTAVA!

Preskoči na konec galerije slik
NOVO
Preskoči na začetek galerije slik
PODROBNOSTI
Mnogi ljudje v tem času iščejo tisto, čemur pravijo resnica. Želijo si, da jih vodijo 'višja' bitja v drugih dimenzijah. Če povemo drugače: radi bi se naučili kanalizirati. Kanalizira lahko vsak. Vsakdo premore višji jaz, ki obstaja hkrati tako v tej dimenziji kot vseh drugih. Možnosti za življenje so neomejene in veliki duh, ki ste vi, želi doživeti vse možnosti. Verjetno se vedno ne zavedate, da ste s svojim višjim jazom vedno v stiku. Fenomen kanaliziranja je torej res preprost koncept: Duha (ne nujno svojega lastnega) povabite, naj z vami vzpostavi stik, komunicira z vami ali prek vas. Ker vaš višji jaz ni omejen s časom ali prostorom, lahko dostopate do višjih ravni in drugih svetov.Knjiga razblini dvome, ki se porajajo ob polemikah o kanaliziranju. Krijanandov koncept kanaliziranja se dotakne vseh, ki bi radi služili kot kanal za višji navdih. Kako postati pravi kanal vključuje preproste tehnike in brez dlake na jeziku pojasni, da najvišjo obliko kanaliziranja najdemo v življenjih velikih svetnikov.

Mehka vezava, 20,0 x 13,5 cm, 95 strani.

O AVTORJU:
Svami Krijananda (rodil se je kot James Donald Walters, 19. 5. 1926–21. 4. 2013) sodi med najpomembnejše duhovne učiteljev načel joge na svetu, ki je leta 1948 pri rosnih dvaindvajsetih postal učenec indijskega jogi mojstra in svetovnega učitelja Paramhanse Joganande (avtorja klasike Avtobiografija jogija). Na Joganandovo prošnjo je življenje posvetil poučevanju in pisanju ter pomagal drugim okusiti radost in življenje v prisotnosti Boga znotraj nas. V šestdesetih letih je predaval na štirih kontinentih in v štirih jezikih. Njegove televizijske oddaje, avdio in video posnetki govorov in glasba ter številne knjige v osemindvajsetih jezikih so se dotaknili življenja na milijone ljudi. Najbolj je znan kot ustanovitelj in duhovni vodja vasi Ananda Village (ustanovljene leta 1968) v bližini Nevada Cityja v Kaliforniji, ki slovi kot ena najuspešnejših alternativnih življenjskih skupnosti na svetu.

Svami Krijananda je iz stare tehnike radža joge ustvaril nadvse praktično in v hipu koristno tehniko za različne ljudi, ki se lahko uporablja iz dneva v dan. Njegove knjige in spisi pokrivajo skorajda vsaka področja človeškega udejstvovanja, vključno z duhovnostjo v poslovnem svetu, vodenju, izobraževanju, umetnosti, življenju v skupnosti in znanosti. Napisal je izčrpne komentarje k Bibliji in Bhagavad Giti.