Količina:

0


Znesek:

0,00

Modrost boginje (2. izdaja)

Modrost boginje (2. izdaja)
  • Redna cena:

    28,00 €

  • Popust:

    1,40 € (5%)

  • Spletna cena:

    26,60 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 26,60 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Spoznajte tradicije starodavne Boginje in se ponovno povežite s svojo ženstvenostjo, s svojimi naravnimi cikli in svojo intuicijo. Davne civilizacije so nekoč slavile ženska božanstva in v teh skupnostih so bile ženske voditeljice, svetovalke in zdravilke. Druga dopolnjena izdaja knjige s strokovnim pregledom in spremno besedo Suzane Grau, voditeljice rdečih šotorov, učiteljice starodavnih obredov za opolnomočenje Žensk in ustanoviteljice FB skupnosti Boginj.

Zakaj se po tisočih let pozabe Boginja spet dviga? Kje in kako je bila sveta ženstvenost nekoč čaščena in zakaj je Boginja izginila? Z leti je bila modrost Boginje pozabljena in ljudje po svetu so izgubili povezavo s starodavno modrostjo ženske. V tem praktičnem vodiču nam Tanishka, vodilna učiteljica in avtorica izročil modrosti žensk, predstavi glavne kulture obdobij Boginje in razloži, kako nam njihova učenja in dejavnosti lahko dajo moč in danes spremenijo naše življenje.

SPOZNALI BOSTE:
- Zgodovino, filozofijo in dejavnosti starodavnih običajev Boginje.
- Sedem arhetipov Boginje in sedem ustreznih čaker.
- Življenjska obdobja ženstvenega potovanja in kako preiti vsakega od njih.
- Obrede za ponovno povezavo s svojo notranjo Boginjo.
- Vpoglede in orodja za razumevanje in uskladitev z naravnimi cikli.

Nagovor Suzane Grau, voditeljice Rdečih šotorov in obredov za ženske:

Ko se podajaš na branje, bodi pozorna, kje te bo knjiga zagrabila in »pocukala« za rokav. Kaj je tisto, kar te bo najbolj nagovorilo, morda tudi zmotilo. Prisluhni temu. Bodi s tem. To so ključi, ki bodo odprli vrata k Boginji v tebi. To so starodavne sestre, v Rdečem šotoru, ki šepečejo: »Pridi, imam skrivnost zate. Imam zdravilo za tvoje bolečine. Pridi. Prisluhni. Odstrle ti bomo, kar potrebuješ vedeti na svoji ženski poti.« Prisluhni, v katerem poglavju te povabijo, ob katerem ognju se srečaš z Njimi. Bodi radovedna. In ko zapreš knjigo, nadaljuj Potovanje. Darove, ki jih boš prejela z branjem, vnesi v vsakdanjik. Naj ti darovi, občutki in uvidi, ki jih boš z branjem prejela, postanejo osnovni gradniki, s katerimi si boš zgradila svojo intimno nevronsko pot, ki vodi iz tvojega srca, do Boginje in nazaj v tvojo maternico, od koder rojevaš prerojeno Sebe.

To je globina vajinega intimnega odnosa, ki je v svoji izvorni obliki duhoven, popolnoma naraven in svet. To je odnos, ki je živ in je vodnjak, kjer potešiš svojo žejo, svojo lakoto in se osvobodiš osamljenosti ali izgubljenosti. Ta svetost in ta odnos, oboje nam je vrojeno, a smo na to popolnoma pozabili. Moja molitev je, da te knjiga spomni in spodbudi, da narediš vsak dan en korak k temu, da zasidraš spoštovanje do svoje ženskosti. Da prepoznaš enost z Boginjo v sebi in tako ozavestiš in postaneš del svetosti tega planeta. Tako si tudi ti del teh, ki ustvarjamo bodočo zgodovino o Ženski. To bo naša dota hčeram in vnukinjam, ženskam, ki še pridejo. To bo naša dediščina življenju, ki pride za nami.

Mehka vezava, 14,0 x 23,0 cm, 256 strani.

O AVTORICI:

Tanishka je najbolj znana kot »lunina ženska« in ima vsak dan okrog pol milijona sledilk in sledilcev na svojem blogu, kjer ponuja intuitivno vodstvo za uglašeno življenje z lunimi cikli. Avtorica petih uspešnic že več kot dvajset let uči o starodavni ženstveni modrosti in praksah. Je voditeljica globalnega gibanja Red tent. Šolala je ženske v 43 državah, in jim tako lajšala ženske cikluse v Rdečem šotoru. Poleg tega, da je pomembna govornica na konferencah, srečanjih in praznovanjih tako na spletu in po svetu, piše za številne revije po svetu.