Količina:

0


Znesek:

0,00

Reci to še enkrat - MV

Prve žene, 5. del

Reci to še enkrat - MV
  • Redna cena:

    15,95 €

  • Popust:

    0,80 € (5%)

  • Spletna cena:

    15,15 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 15,15 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V zadnjem romanu iz serije Prve žene bi se zaljubljenost lahko izkazala za najnevarnejši izziv v življenju ženske. Varnostnica na poziv Sasha Budanov je navajena samotarskega življenja. Vselej je bila v teku, zdaj pa se je znašla na razcepu. V iskanju odgovorov o svojem mračnem otroštvu se je vrnila na strogo internatsko šolo v Nemčiji, kjer je odrasla. Tu se je tudi izučila v skrivnostni, vojaški umetnosti preživetja. Toda za bleščečimi vrati je Richter trdnjava skrivnosti in med njimi so tudi tiste, ki so zakopane v Sashini skrivnostni preteklosti. Da bi jih razkrila, se oklene prvega pravila obrambe: bodi pozorna.

Če lahko kdo izzove Sashina pravila, je to hudičevo seksi tujec AJ Hofmann. Tudi on želi priti do odgovorov in pri tem potrebuje Sashino pomoč. Nedavne smrti več študentk z Richterja – vključno z AJ-jevo lastno sestro – so v njem vzbudile sumničavost. Toda v Sashi on sam vzbuja še toliko več. Čeprav se nikoli ne vdaja čustvom, v AJ-ju začuti nekaj mamljivega. Zaupa mu. Neustrašen je. In poljublja se kot hudič. Sasha je našla nekoga, ki ji je kos.

Toda stopati po Richterjevih temnih hodnikih – in slediti srcu – ni brez tveganj. Ko se razkrijejo desetletja stare skrivnosti, se Sasha in AJ vse bolj potapljata v ljubezen … a tudi v nevarnost.

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 448 strani.

»Vznemirljiva skorajda vohunska akcija, nora kemija in junakinja, ki je takšna silakinja, da vas povsem očara … Bybee je s tem izjemno srčnim, vznemirljivim in oh-tako-zadovoljivim romanom popolnoma ustregla svojemu bralstvu.« – Harlequin Junkie

»Čudovito je bilo opazovati, kako se Sasha odloči, da ji je mar. Da je med svojimi prijatelji. To je popoln konec serije. Ob branju sem se smejala, se zjokala, se razjezila, se slinila in uživala v prav vsaki besedi.« – Two Book Pushers