Količina:

0


Znesek:

0,00

Plemič v Moskvi - MV

Plemič v Moskvi - MV
  • Cena:

    16,95 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Mega uspešnica z več kot dva milijona bralci, po kateri bo kmalu posneta televizijska serija! Knjiga desetletja, 2010-2020 - Independent. Knjiga, ki so jo v in branje priporočili Tom Hanks, Barack Obama in Bill Gates. Čudovito napisan roman o človeku, ki mora preostanek življenja preživeti za zidovi razkošnega hotela, izpod peresa najbolj prodajanega pisca New York Timesa, avtorja knjig Lincoln Highway in Pravila olikanosti.

Boljševiško sodišče leta 1922 grofa Aleksandra Rostova spozna za nepopravljivega aristokrata in ga obsodi na dosmrtni hišni pripor v Hotelu Metropol nasproti Kremlja. Rostov, neupogljiv, razgledan in duhovit možakar, ki v življenju še nikoli ni delal, mora zdaj živeti v podstrešni sobici, medtem ko se pred vrati hotela odvijajo najbolj burna desetletja v vsej zgodovini Rusije.

Povsem nepričakovano pa mu njegove omejene okoliščine omogočijo vstop v veliko večji svet čustvenih odkritij. Poln humorja, sijajnih junakov in z vrsto prelepih prizorišč ta edinstveni roman očara s pripovedjo o grofovem prizadevanju za boljše razumevanje človeškega namena.

Mehka vezava, 12,5 x 20,0 cm, 576 strani.

»Knjiga je kot balzam. Menim, da svetu trenutno vlada zmeda. Grofovi prefinjenost in omikana narava sta prav tisto, po čemer hrepenimo.« - Ann Patchett

»Zabaven, domiseln in presenetljivo veder … Plemič v Moskvi je čudovita zgodba, ki predstavlja vsega po malem. V njej najdemo izjemna ljubezenska razmerja, politiko, vohunstvo, starševstvo in poezijo. S formalnega vidika je knjiga zgodovinski roman, a bi ji lahko prav tako rekli kar triler ali ljubezenska zgodba.« - Bill Gates