Količina:

0


Znesek:

0,00

Moj nevarni vojvoda - MV

Klub Pekel, 2.del

Moj nevarni vojvoda - MV
  • Cena:

    15,95 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izjemno dobro prodajana avtorica na lestvici New York Timesa vas vabi, da znova vstopite v londonski zloglasni in škandalozni klub Pekel. V zgodbi Moj nevarni vojvoda spoznamo preganjanega aristokrata, ki je zaprisegel skrivnim plemenitim idealom, in ugrabljeno lepotico, ki ji uspe odtajati njegovo ledeno srce.

Pravijo, da je prekleto že samo Warringtonovo ime ... Warringtonove moške že od davnih časov, ko so postavili mrzko trdnjavo vojvodovih prednikov, pesti nesreča. Rohan Kilburn, vojvoda Warrington, pa je prisegel, da bo vnaprej usojenemu prekletstvu ubežal tako, da se bo ljubezni odpovedal in življenje posvetil klubu Pekel ter njegovi skrivni nalogi.

Nenadoma pa v njegovo življenje nepovabljeno prinese žrtveno devico, s katero želijo domači tihotapski rokovnjači pomiriti vojvodov preteči srd in se odkupiti za svoje lopovščine. Vendar pa Kate Madsen niti v ujetništvu ne namerava postati žrtev nobenega moškega. Če se je bo vojvoda hotel polastiti, bo moral lepi talki plačati prav s tistim, kar je prisegel, da ne bo nikoli na voljo – s srcem, ki ga je tako dolgo in ognjevito čuval.

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 544 strani.