Količina:

0


Znesek:

0,00

Jan Pančur in testeninska zarota

Jan Pančur in testeninska zarota
  • Redna cena:

    24,99 €

  • Popust:

    1,25 € (5%)

  • Spletna cena:

    23,74 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 23,74 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Dinamična zgodba z mnogimi zabavnimi in humornimi zapleti ter prepletom drame, znanstvene fantastike in rahlim ščepcem najstniške zaljubljenosti. Jan Pančur in testeninska zarota je literarni prvenec in prvi del izvirne slovenske serije mladinskih romanov izpod peresa znanega slovenskega psihologa, ki si je za svoje literarno ustvarjanje izbral alter ego Krister P. Jansson.

Totalno neobičajne prigode totalno običajnega šolarja, ki po navadi rešuje matematične naloge, občasno pa tudi sošolce in vesolje pred najgrozovitejšimi zlikovci in drugimi neverjetnimi grozotami. Jan Pančur, povsem običajen šolar, a z nenavadnim darom, da se znajde sredi najbolj napetih zapletov, je osrednji junak zgodbe, v katerem Zemljanom grozi ugrabitev s strani poblaznele in neznansko zlobne znanstvenice in njenega peklenskega načrta.

Po seriji zapletov, v katere so vpleteni tudi Janova razredničarka (ki je po rodu z drugega planeta), šolski hišnik (ki je po spletu naključij tudi volkodlak) in Srednji Ajmoht (kuščarski vladar nekega drugega planeta), mora Jan razkrinkati zlobno testeninsko zaroto, s katero bi vesoljci za svojo zabavo na drugi planet odvedli in zasužnjili celotno prebivalstvo Zemlje.

Trda vezava, 14 x 20,5 cm, 270 strani.

"Najbolj zabavna zgodba o poblazneli znanstvenici, vesoljskih kuščarjih in hipnotičnih testeninah, kar jih boste našli v našem kotičku galaksije. Tako polna zasukov, kot bi med branjem sedeli na vrtiljaku. Ampak ne na vrtiljaku tiste sorte, kjer ti je potem slabo in ne moreš jesti, ampak tiste sorte, kjer greš po vožnji do pisatelja in rečeš: 'Stric, tu je še en devžej. A lahko dobim nadaljevanje?'2 - Boštjan Gorenc - Pižama

O KNJIGI IZ MEDIJEV:

Delo.si: www.delo.si/...
Meticpise.com: maticpise.com/...

RECENZIJA - PORTAL DELO (Zdenko Matoz):

"Jan Pančur in testeninska zarota je literarni prvenec in prvi del izvirne slovenske serije mladinskih romanov izpod peresa znanega slovenskega psihologa, ki si je za literarno ustvarjanje izbral alter ego Krister P. Jansson. Serija prinaša zelo neobičajne prigode povsem običajnega šolarja, ki ponavadi rešuje matematične naloge, občasno pa tudi sošolce in vesolje pred najgrozovitejšimi zlobneži in drugimi neverjetnimi grozotami. Vse to pa ilustrira Jure Engelsberger.

Jan Pančur je šolar s prav posebnim darom, da se znajde sredi najbolj napetih zapletov. Je osrednji junak zgodbe, v katerem Zemljanom grozi, da jih bo ugrabila poblaznela in neznansko zlobna znanstvenica s peklenskim načrtom. Po seriji zapletov, v katere so vpleteni še Janova razredničarka, ki prihaja z drugega planeta, šolski hišnik, ki je tudi volkodlak, in Srednji Ajmoht, kuščarski vladar nekega drugega planeta, mora Jan razkrinkati zlobno testeninsko zaroto, s katero bi vesoljci za svojo zabavo na drugi planet odvedli in zasužnjili celotno prebivalstvo Zemlje. Po tej razgibani zgodbi z mnogo zabavnimi in humornimi zapleti, prepletu drame in znanstvene fantastike s ščepcem najstniške zaljubljenosti, bomo zagotovo z drugačnimi očmi gledali na testenine."