Količina:

0


Znesek:

0,00

Tantra: Odkrijte pot od spolnosti do duha

Tantra: Odkrijte pot od spolnosti do duha
 • Tantra: Odkrijte pot od spolnosti do duha
 • Tantra: Odkrijte pot od spolnosti do duha
 • Tantra: Odkrijte pot od spolnosti do duha
 • Redna cena:

  31,70 €

 • Popust:

  1,58 € (5%)

 • Spletna cena:

  30,12 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vodnik za seznanjanje s praksami posvečene spolnosti tantre in kako jih lahko prepletete, da ustvarite celost v svojem življenju. V knjigi Tantra učiteljica posvečene seksualnosti Shashi Solluna pojasni, kako vam lahko tantrične prakse pomagajo, da postanete popolnoma prebujeni in se pomikate od seksa do duha in od duha k seksu v ustvarjalnem plesu življenja.

Tantra je pogosto opisana kot »pot ljubezni« ali »pot srca«. To je duhovna pot, ki popelje očitna nasprotja v združitev, zato da se življenje lahkotno pretaka. Spolnost je spojena z duhovnostjo, igrivost z globino in temne sence psihe z lučjo zavestne ozaveščenosti. Katalizator za to združitev pa je ljubezen.
V tej knjigi učiteljica posvečene seksualnosti Shashi Solluna pojasni, kako vam lahko tantrične prakse pomagajo, da postanete popolnoma prebujeni in se pomikate od seksa do duha in od duha k seksu v ustvarjalnem plesu življenja.

Naučili se boste:
- filozofije tantre kot duhovne poti,
- različnih načinov raziskovanja lastne spolnosti,
- tehnik odpiranja srca in ustvarjanja posvečenih odnosov,
- kako aktivirati spolno energijo in doživeti bogatejše, bolj izpolnjujoče spolno življenje,
- kako združiti fizično z višjo duhovno zavestjo ob pomoči intime, čutnosti in orgazma.

Mehka vezava, 14,0 x 23,0 cm, 296 strani.

ODLOMKI IZ KNJIGE:
Navsezadnje nas tantra usmeri k najvišji ravni zavesti, kjer se zlijemo v to, kar se pogosto imenuje 'enost', v kateri se ne počutimo več kot ločena fizična entiteta. To se včasih imenuje 'nebesa' v nasprotju z oprijemljivejšo izkušnjo 'zemlje' (fizična realnost). V tantri je orgazem eden od ključnih načinov, da se premaknemo s trdne fizične izkušnje resničnosti v lažjo, bolj eterično. Z drugimi besedami, orgazem nas lahko popelje z zemlje v nebesa.

Toda tantra nas prav tako povabi na pot ustvarjalnosti, na kateri popeljemo božanske vibracije nazaj navzdol v to zemeljsko izkušnjo. Dokaz za to so številna glasbena dela, poezija in ples. V tantri lahko prav tako kanalizirate božanskost v svoj dotik ter skozi svoje telo drugo osebo ozdravite ali ji izkažete ljubezen. Tantra nas povabi, da se premikamo od seksa k duhovnosti in od duhovnosti k seksu kot v ustvarjalnemu plesu življenja.


O AVTORICI:
Shashi Solluna je na Univerzi v Oxfordu diplomirala iz eksperimentalne psihologije, področje tantre pa jo je pritegnilo na začetku tega tisočletja. V odraslosti je bilo njeno življenje predano duhovni poti in mnogo let je živela v Indiji, na Tajskem in na Baliju. Več let se je usposabljala z velikim mojstrom Mantakom Chio na področju umetnosti taoizma in živela v ašramu v mestu Pune v Indiji ter odkrivala Oshevo tantrično dediščino. Prav tako je usposabljala kot inštruktorica tantre v šoli agama joge, poti klasične tantrične prakse, kašmirski šivaizem in tantrično jogo. Zdaj prepleta modrost in prakse teh različnih vlaken tantre v svojem delu. Njena spletna stran: www.shashi-solluna.com