Količina:

0


Znesek:

0,00

Bitka z depresijo: Iz pekla do življenja

Iz pekla do življenja 2. knjiga

Bitka z depresijo: Iz pekla do življenja
  • Redna cena:

    21,00 €

  • Popust:

    1,05 € (5%)

  • Spletna cena:

    19,95 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Depresija – včasih težko prepoznana, vendar v človeka tako globoko zasidrana bolezen današnjega časa dosega vedno več ljudi, tudi otrok in najstnikov. Občutki nesmisla bivanja, trpljenje brez razlage, neustavljiv jok in izdihi, globoka žalost … Mnogi nemo trpijo v svoji bolečini, ki je okolica ne prepozna. Mnogi težko pojasnijo, kaj se jim dogaja. Mnogi ne vedo, kako v takšni situaciji pomagati sebi ali prijatelju. Mnogi sploh ne vedo, kaj je depresija.

Knjiga vas bo popeljala v življenje mladega fanta, ki bije bitko z depresijo, medtem ko se sprašuje o smislu bivanja in smislu življenja. Kako lahko nekdo, ki je tako globoko na dnu, najde pot do svetlobe in lepot, kako naj najde moč, da se poda nanjo, in kako lahko spremeni svoje življenje na bolje? Je možno začeti znova in se osvoboditi okov depresije? Kako? Na kakšen način?

Kljub travmam iz otroštva lahko vsakdo živi srečno, preprosto in lepo življenje. Damijan je to dokazal. Zdaj pa si želi, da bi to osvojili še vsi drugi. Za boljši jutri in lepši svet.

»Preprosto čutim v sebi nič, neko praznino, kot da je v meni vse umrlo. Včasih, ko sedim v sobi v popolni tišini, komaj občutim utrip svojega srca. Ali je to normalno?«

Mehka vezava, 14,5 x 21 cm, 288 strani.O AVTORJU:
Damijan je fant, ki uživa v preprostih trenutkih, branju knjig, prijetni družbi in širjenjem dobre volje vsepovsod. Izjemen poslušalec, ki rad prisluhne zgodbam drugih in jih spodbuja, da ne obupajo in sledijo svoji poti. Imel je težko otroštvo ob agresivni mami, oropan lahkotnega otroštva ljubezni in sprejetosti. A namesto da bi padel v vlogo žrtve, se je odločil, da bo to svojo zgodbo osmislil. Ob podpori prijateljev in vere je našel moč, da se je zgradil v srečnega in stabilnega fanta, ki živi lepo življenje, polno smeha, uspehov in zadovoljstva.S svojo zgodbo bi rad pomagal vsem, ki za štirimi stenami doživljajo kaj podobnega, kot je on. Čas je, da si nehamo zatiskati oči in podamo roko in ramo žrtvam nevarnega domačega okolja.