Količina:

0


Znesek:

0,00

Če bi imeli samo še šest mesecev življenja, kaj bi naredili?

KAJ BI NAREDILI?

Če bi imeli samo še šest mesecev življenja, kaj bi naredili?
  • Redna cena:

    33,00 €

  • Popust:

    1,65 € (5%)

  • Spletna cena:

    31,35 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

To ni klasična knjiga, v kateri avtor piše, vi pa jo berete. To knjigo bosta napisala skupaj. Avtor vam bo postavljal vprašanja, vi boste pisali odgovore. Življenje je kratko. Prekratko. Časovna omejitev, ki jo imate v tem življenju, je nekaj, kar vas nagovarja, da ne smete zapravljati časa in svojega življenja za to, da bi živeli življenje nekoga drugega. Živite življenje, kot da je vsak trenutek najlepši trenutek, ki ga imate v tem trenutku na voljo.

Namen knjige ni, da poglobi vaše razmišljanje o smrti, temveč da vas spodbudi k poglobljenemu življenju. Namen knjige je, da boste živeli še dolgo in srečno življenje.

»Vaše misli imajo neverjetno moč. Karkoli mislite dovolj dolgo z močnimi občutki, boste prej ali slej manifestirali v svojem življenju – dobro ali slabo. Vaš zunanji svet je popolna refleksija vašega notranjega sveta. Če bi radi spremenili svoj zunanji svet, začnite z eno samo mislijo. In potem tej misli dodajte še eno misel in še eno misel. Vse te misli bodo ustvarile nove občutke. Novi občutki bodo ustvarili novo vedenje. Novo vedenje bo ustvarilo želene rezultate. Začnite pri vzroku, ne pri posledici.«

Mehka vezava, 15.5 x 21.7, 190 strani.

Avtor, dr. Aleksander Šinigoj, o sebi:
Pred nekaj manj kot 15 leti je bilo moje življenje na pomembni prelomnici. Takrat mi je zaradi stresa, nezdravega življenja, previsoke telesne teže in negativnega razmišljanja skoraj odpovedalo srce. Ta dan mi bo ostal v spominu vse življenje kot dan, ko sem se ponovno rodil. Ne vem, ali se vam je kdaj zgodilo, da ste imeli v sebi glas in ga niste poslušali? Kot nekakšen klic? No, tako sem se jaz takrat počutil. Imel sem željo, da bi počel nekaj drugega kot to, za kar sem se šolal, vendar sem ta glas sprva skušal preslišati. Po glavi so mi rojili pomisleki: »Kaj si bodo drugi mislili?«, »Le kdo bo hotel mene poslušati?«. Ko pa sem ležal v bolnišnici, je bil ta notranji glas tako močan, da sem ga moral slišati. Sprva sem bil nekoliko izgubljen, saj nisem vedel, kje in kako začeti. Po naključju sem se udeležil enodnevne delavnice z Brian Tracyjem. Danes vem, da ni naključij. Postavil sem si 10 ciljev in čisto vse dosegel. Ne samo dosegel, presegel.

Danes sem avtor 8 knjig, tako v slovenskem kot v angleškem jeziku. Od leta 2005 sem član ekipe Tony Robbinsa, sprva kot prostovoljec, danes kot Senior Leader. Od leta 2009 sem tudi asistent pri dr. Richard Bandlerju, so-ustanovitelju Nevrolingvističnega programiranja. Pohvalim se lahko tudi z nazivom Master trener, ki si ga deli z le 30 ljudi na svetu. Do danes sem predaval v 22 državah, na 4 kontinentih. Vsako leto organiziram več kot 15 delavnic, preko katerih pomagam udeležencem da tudi oni dosežejo svoje cilje. Zame je moj uspeh v resnici uspeh mojih študentov in mojih udeležencev. Ker spremljam njihova življenja, vem, da ima moje življenje smisel, da jih spominjam na to, da so srečni. Vabim vas, da se mi pridružite na tej misiji in poslanstvu tudi vi.