Količina:

0


Znesek:

0,00

Sporazumevanje z živalmi

Sporazumevanje z živalmi
 • Sporazumevanje z živalmi
 • Sporazumevanje z živalmi
 • Redna cena:

  28,00 €

 • Popust:

  1,40 € (5%)

 • Spletna cena:

  26,60 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 26,60 € (0%)

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Okrepite vez z živalmi in poglobite povezanost z njimi. Ali imate radi živali, vendar si želite, da bi razumeli, kaj vam poskušajo povedati? Ali vas njihovo vedenje včasih bega? V tej knjigi nas svetovno znana živalska komunikatorica Pea Horsley uči osnov sporazumevanja z živalmi, da bi nam omogočila intuitivno sporazumevanje z živalmi, ki jih imamo radi.

Vodi nas skozi osnovne priprave za umirjanje telesa in uma, v nadaljevanju pa skozi svoj uspešni pristop »od srca k srcu« v petih korakih za ustvarjanje globoke duhovne povezave z živaljo, ki so:

- globoko sproščanje,
- zbistritev misli,
- telesni pregled,
- prizemljenost,
- odpiranje srca.

Avtorica se v knjigi opira na dolgoletne izkušnje v učenju, kako se sporazumevati z divjimi in udomačenimi bitji. Njena edinstvena mešanica vaj, afirmacij in meditacij nam bo omogočila vzpostavljati stike z vsemi živimi bitji. Sporazumevanje z živalmi je zabavno, daljnosežno in zdravilno. Ni boljšega za nas in naše živali, saj bo spremenilo naše doživljanje življenja.

Mehka vezava, 23,0 x 14,0 cm, 250 strani.

ODLOMEK IZ KNJIGE:
Sposobnost sporazumevanja z živalmi vliva izjemno moč. Mogoče si mislite, da se boste naučili zgolj klepetati s svojimi živalskimi tovariši in morda z divjimi živalmi ter s tistimi v morju in zraku, ampak v resnici se boste naučili še veliko več. Predvsem se boste naučili poslušati s srcem. Sporazumevanje z živalmi pravzaprav uči, kako lahko postanete bolj ozaveščeni, povezani in spoštljivi. Ko se boste vse bolj zavedali medsebojno povezane mreže življenja, vas bo to spodbujalo k varovanju narave in skrbi zanjo. 
Tako rekoč zagotavljam vam, da boste ob učenju sporazumevanja z živalmi kmalu doživljali neverjetne stike z njimi. Kot boste sčasoma ugotovili, je zelo praktično, zdravilno, ljubeče in neverjetno globoko, poleg tega pa še širi obzorja.

O AVTORICI:
Pea Horsley je najbolj cenjena strokovnjakinja za sporazumevanje z živalmi v Britaniji in predavateljica, ki je med drugim govorila na dogodku TEDx, prizemljena učiteljica, mentorica, ki vliva ljudem moč, in avtorica prodajnih uspešnic Heart to Heart in The Animal Communicator’s Guide Through Life, Loss and Love.

O KNJIGI IZ MEDIJEV:

sensa.metropolitan.si/...
novice.svet24.si/...