Količina:

0


Znesek:

0,00

Ho'oponopono: Havajski obred odpuščanja

HAVAJSKI OBRED ODPUŠČANJA

Ho'oponopono: Havajski obred odpuščanja
  • Redna cena:

    13,90 €

  • Popust:

    0,70 € (5%)

  • Spletna cena:

    13,20 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Havajski obred odpuščanja kot ključ do polnega življenja! Avtor v knjižici Ho´ponopono na kratek, jasen in zanimiv način predstavlja starodaven havajski obred odpuščanja in predstavlja metode, s pomočjo katerih se lahko naše življenje v zelo kratkem času nepredstavljivo spremeni. Na bolje, seveda.

V svetu, ki mu vladata individualizem in odtujenost vendarle potrebujemo tudi bližino in ljubezen soljudi. Da bi harmonično sobivali, moramo biti pomirjeni sami s seboj in z ljudmi okoli sebe.
Po havajskem izročilu odpuščanje in ustvarjanje notranjega miru poteka v štirih korakih, ki jih zaznamujejo štiri močne izjave, in sicer:
»Žal mi je. Prosim, odpusti mi. Ljubim te. Hvala!«.

Preprost pristop v štirih korakih na podlagi praktičnih primerov, predstavljenih v knjižici, bralce spodbuja k razmisleku o težavnih medčloveških odnosih, potrebi po razrešitvi le-teh in osvoboditvi od uničujočih vplivov preteklosti. Ko se zavemo neprijetnih vplivov, se z njimi soočimo in sprejmemo brezpogojno ljubezen, se neugodne situacije spremenijo v pozitivne izkušnje.

Poglavja na koncu knjige obravnavajo ljubezenske odnose, zdravje, kariero in spoštovanje do našega planeta. Avtor obred Ho'oponopono predstavi na preprost, vsakomur razumljiv način.

Mehka vezava, 10,5 x 15 cm, 94 strani.

O AVTORJU:
Ulrich Emil Dupreé je hkrati učenec in učitelj duhovnih spoznanj, avtor in vodja seminarjev. Intenzivno se je spoznaval z jogo, filozofijo in metafiziko. Med drugim je nekaj časa živel tudi v hindujskem samostanu, kjer se je posvečal študiju hindujskih zapisov.