Količina:

0


Znesek:

0,00

Ozdravimo čakre

Ozdravimo čakre
  • Redna cena:

    27,90 €

  • Popust:

    1,39 € (5%)

  • Spletna cena:

    26,50 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Odkrijte, ali skozi vaše čakre teče premalo, preveč ali ravno prav energije, in se naučite, kako jih uravnotežiti! V tej svetovni uspešnici britanske reiki mojstrice boste odkrili, zakaj se ravnovesje v čakri poruši in kako to vpliva na vaše življenje. V nadaljevanju pa boste odkrili različne metode, kako posamezno čakro uravnotežiti s pomočjo posebnih fizičnih vaj, pravilne prehrane, zdravilnih kristalov, različnih meditacij in refleksivnih vaj.

V tej svetovni uspešnici britanske reiki mojstrice boste podrobno spoznali vseh sedem glavnih čaker, energijskih središč, ki našemu telesu pomagajo pri povezovanju z univerzalno, vesoljno energijo.

Avtorica se v knjigi osredotoči predvsem na praktične vidike zdravljenja čaker. Predstavi nam, zakaj se ravnovesje v posamezni čakri poruši in kako se to odraža na našem fizičnem, čustvenem in mentalnem počutju.
Predstavitvi čaker sledijo številne metode, kako lahko posamezno čakro uravnotežite s pomočjo:

- različnih vaj za telo in duha,
- pravilne prehrane,
- vodene meditacije,
- refleksivnih vaj in
- uporabe zdravilnih kamnov.

Spopadite se s svojimi težavami pri njihovem viru, tako da uravnotežite svoje čakre in znova odklenete vir svoje notranje moči.

ČAKRE:

Čakra je sanskrtska beseda, ki pomeni kolo. Vizualne upodobitve čakre prikazujejo kot kolesa, v mnogih primerih pa jih simbolizira tudi lotus, ki je pomembna cvetlica v verskih prepričanjih na Vzhodu. Lotus v hinduizmu predstavlja lepoto, plodnost, blaginjo, duhovnost in večnost.
V sodobnem času in tudi v knjigi imamo ob besedi čakra v mislih sedem glavnih križišč v telesu, skozi katere teče vsa naša energija, in ki nas povezujejo iz Zemlje v vesolje. Od spodaj navzgor si sledijo:

• Korenska čakra ali Muladhara
• Sakralna čakra ali Svadhishthana
• Čakra solarnega pleksusa ali Manipura
• Srčna čakra ali Anahata
• Grlena čakra ali Vishuddha
• Čakra tretjega očesa ali Ajna
• Kronska čakra ali Sahasrara

V zahodni tradiciji predvidevamo, da sedem glavnih čaker poteka v liniji skozi naše telo, poravnano s središčem telesa, pri čemer hrbtenica služi skoraj kot duhovna pot navzgor. Kot bomo odkrili v knjigi, ima vsaka posamezna čakra svojo barvo, niz pripadajočih kristalov in poseben ton, ki se uporablja v meditaciji za stimulacijo čakre.

Mehka vezava, 13,5 x 21 cm, 262 strani.