Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Komanči

Komančeva luna, Komančevo srce

KOMPLET: Komanči
  • Redna cena:

    30,90 €

  • Popust:

    6,90 € (22%)

  • Spletna cena:

    24,00 €

Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET dveh romanc iz čarobne zbirke Komanči Catherine Anderson. Cena v kompletu le 24,00 eur!

VSEBINA - KOMANČEVA LUNA:
Pred sedmimi leti je doživela in preživela napad pripadnikov ljudstva Komančev. Bila je priča grozljivemu umoru staršev, zaradi česar je izgubila dar govora. Zlatolaso Loretto Simpson nepredstavljiva groza spremlja še danes, saj se še vedno boji nenapovedane vrnitve indijanskih bojevnikov. Lovec na volka, znan kot najstrašnejši in najbolj prebrisan nasprotnik ameriške vojske, pa verjame, da je Loretta „medenolasa ženska brez glasu„ iz starodavne prerokbe – ženska, ki ji mora izkazati čast, ženska, ki mu je usojena.
Toda za Loretto je Lovec zgolj sovražnik, ki jo je ugrabil. In navkljub vsemu strahu, ki so ji ga nagnali v kosti napadi Indijancev, zbere vse moči in se mu upre. A Loretta in Lovec sčasoma premagata sovraštvo, ki vlada med njunima ljudstvoma, pozabita na vse predsodke in se predata čustvom, ki jih je nevarno priznati, še posebej zato, ker sta nenehno med dvema divje plamtečima ognjema, in kamor koli gresta, je eden izmed njiju ne samo tujec, pač pa najhujši sovražnik. Ali je njuna mlada ljubezen dovolj močna, da premaga vse večji in vse bolj krvav konflikt med belci in Indijanci?

VSEBINA - KOMANČEVO SRCE:
Pred vami je drugi roman iz serije o Komančih pisateljice Catherine Anderson, avtorice prodajnih uspešnic s seznama New York Timesa – ganljiva zgodba o pogumu, strasti in večni ljubezni.Amy Masters je pred leti ubežala bedi teksaških planot in si v osrčju zlatih hribov v Oregonu ustvarila novo življenje kot učiteljica, kjer je našla zadovoljstvo, celo srečo. Nekega dne se kot strela z jasnega v kraju pojavi Hitri Antilopa, bojevnik iz vrst Komančev, ki mu je še kot deklica obljubila zvestobo in srce.
Hitri, ki se je odpovedal nasilnemu življenju revolveraša, je prišel po žensko, za katero meni, da mu po starih indijanskih običajih pripada. Žensko, ki se mu je pred davnimi leti zaobljubila, sveto in dokončno. A Amy zaradi krute preteklosti ne more zaupati nobenemu moškemu – tudi če je pogumen bojevnik, ki jo preganja v sanjah. Tudi če je edini moški, ki ga je kdaj ljubila – Komančevo srce, brez katerega ne more živeti.

Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 1032 strani.

O ROMANIH SO DEJALI:

“Catherine Anderson ima poseben dar, saj svojim likom vdahne dostojanstvo, sočutje, pogum in moč, ki navdihujejo mnoge.”—RT Book Reviews “Vznemirljivo, strastno, silno. Vse lastnosti romance.” — Amanda Quick, avtorica prodajnih uspešnic s seznama časopisa New York Times “Izjemno čutno in prepričljivo. Resnično spektakularno branje .” — Linda Lael Miller, avtorica prodajnih uspešnic s seznama časopisa New York Times “Catherine je ena najboljših snovalk romanc. Ob njenih zgodbah začneš verjeti v moč ljubezni.” — Debbie Macomber, prva na lestvici prodajnih uspešnic časopisa New York Times “Če iščete res močna čustva, vzemite v roke roman Catherine Anderson.” — Jayne Ann Krentz , avtorica prodajnih uspešnic s seznama časopisa New York Times “Pomemben glas v žanru romanc.”—Publishers Weekly