Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Emily Henry (Ljudje, ki jih spoznamo na počitnicah, Roman za plažo)

KOMPLET: Emily Henry (Ljudje, ki jih spoznamo na počitnicah, Roman za plažo)
  • KOMPLET: Emily Henry (Ljudje, ki jih spoznamo na počitnicah, Roman za plažo)
  • Redna cena:

    29,90 €

  • Popust:

    5,90 € (20%)

  • Spletna cena:

    24,00 €

Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET dveh romanc avtorice prodajnih uspešnic na lestvici New York Timesa Emily Henry - Ljudje, ki jih spoznamo na počitnicah in Roman za plažo,a. Cena v kompletu le 24,00 eur!

VSEBINA - LJUDJE, KI JIH SPOZNAMO NA POČITNICAH:

Najtežje pričakovana knjiga leta 2021! Najboljša prijatelja. Deset poletnih potovanj. Še zadnja možnost, da se zaljubita. Poppy in Alex. Alex in Poppy. Ničesar nimata skupnega. Ona podivjana; on nosi kaki hlače. Ona z nenasitno željo po potovanjih; on s knjigo v rokah raje ostaja doma. Pa vendar sta po usodni skupni vožnji iz šole do doma pred toliko leti postala zelo dobra prijatelja. Večji del leta preživita ločeno – ona v New Yorku in on v njunem majhnem domačem mestu – zadnjih deset let pa si vsako leto privoščita en teden veličastnih, skupnih poletnih počitnic. Vse dokler nista pred dvema letoma vsega uničila. Odtlej nista spregovorila. Poppy ima vse, kar si je kdaj želela, a se je znašla v slepi ulici. Ko jo kdo vpraša, kdaj je bila nazadnje resnično srečna, je prepričana, da je bilo to na tistem zadnjem nesrečnem potovanju z Alexom. In tako se odloči, da bo najboljšega prijatelja prepričala v še ene skupne počitnice – kjer bi položila karte na mizo in obnovila prijateljstvo. On začuda privoli. Zdaj ima teden dni časa, da popravi nastalo škodo. Ko bi se vsaj lahko izognila tisti veliki resnici, ki že od nekdaj tiho stoji na poti njunega na videz popolnega prijateljstva. Le kaj bi šlo lahko narobe?

VSEBINA - ROMAN ZA PLAŽO:

Augustus Everett je priznan avtor leposlovja. January Andrews piše romance, ki so prodajne uspešnice. Medtem ko ona piše o srečnih koncih, on v svojih romanih pobije vso zasedbo. Popolni nasprotji. Pravzaprav jima je skupno zgolj to, da bosta naslednje tri mesece soseda v obalnih hiškah, kjer sta obtičala vsak v svoji ustvarjalni krizi. Nato pa nekega meglenega večera ena stvar vodi k drugi in soseda skleneta dogovor, s katerim bi se rešila pisateljske blokade in ki se po njunem mnenju ne more izjaloviti: Augustus bo čez poletje napisal kaj veselega, January pa naslednji veliki sodobni roman. Vsak bo dokončal svojo knjigo in nobeden se ne bo zaljubil. Res.

»Perfektna romantična komedija, ki me je popolnoma omrežila. Mislim, da bi lahko Emily Henry primerjali z Noro Ephron. Duhovito, prijetno čtivo.« - Sophie Cousens, najbolj prodajana avtorica New York Timesa, avtorica knjige Prihodnje leto ob istem času, uvrščenega v knjižni klub GMA.
»Krasna ljubezenska zgodba, polna duhovitih opazk in dovtipov in zato popolna družba ob bazenu.« - Real Simple
»Knjiga, ki jo prebereš na mah, polna iskreče se duhovitosti, osupljivega pisanja in romantike, ki me je zgrabila za srce in me ni izpustila.« - Abby Jimenez,USA Today, avtorica knjige Življenje je prekratko
»Veščin Henryjeve s čutnimi podrobnostmi in prikupnimi liki ni mogoče spregledati. Dobra odločitev za vse bralce, ki bi radi na svoji koži izkusili počitnice nekoga drugega.« - Publishers Weekly

Maxwell Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 860 strani.