Količina:

0


Znesek:

0,00

KOMPLET: Španski trilerji

(Snežna deklica, Vse, kar se je zgodilo)

KOMPLET: Španski trilerji
  • Redna cena:

    27,94 €

  • Popust:

    5,94 € (21%)

  • Spletna cena:

    22,00 €

Vsebina kompleta:
Dodaj v košarico

Opis izdelka

KNJIŽNI KOMPLET španskega avtorja napetih trilerjev, Javierja Castilla, ki bralca pritegne že v prvem trenutku. Cena v kompletu le 22,00 eur!

VSEBINA - SNEŽNA DEKLICA:

Udaren povratek Javierja Castilla, več kot 1.000.000 prodanih izvodov! Najbolj bran roman o ujetništvu in popoln triler, ki spreminja pravila žanra. Najbolj razvpita povorka tega planeta. Izginula triletna deklica. Kje je Kiera Templeton? New York, 1998, sprevod ob zahvalnem dnevu. Kiera Templeton izgine med množico. Po mrzličnem iskanju po vsem mestu nekdo najde nekaj pramenov las in oblačila, v katera je bila oblečena malčica.

Leta 2003, na dan Kierinega osmega rojstnega dne, njena starša, Aaron in Grace Templeton, domov prejmeta nenavadno pošiljko: VHS-kaseto z enominutnim posnetkom Kiere, ki se igra v neznani sobi. Javier Castillo, avtor romanov Dan, ko se je izgubila zdrava pamet, Dan, ko se je izgubila ljubezen, Vse, kar se je zgodilo z Mirando Huff in Igra duše, s Snežno deklico ponovno vznemirja naš razum. Gre za potovanje v temačne globine, kamor se z vzporedno preiskavo poda študentka novinarstva Miren Triggs in ugotovi, da sta tako njeno kot Kierino življenje polni neznank.

VSEBINA - VSE, KAR SE JE ZGODILO Z MIRANDO HUFF:

En konec tedna v koči v gozdu. Zakonca, ki se znajdeta v krizi.
Skrivnostno izginotje. Kaj se je zgodilo z Mirando Huff?

Partnerja, ki se soočata z zakonsko krizo, se odločita, da bosta poskusila zakrpati zakon v koči sredi gozda. Toda ko Ryan Huff pride tja, so vrata koče odprta, na mizi sta dva kozarca vina, notri ni nikogar in kopalnica je polna krvi.


Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 760 strani.