Količina:

0


Znesek:

0,00

Črna vdova - TV

Vohun Gabriel Allon, 6. knjiga

Črna vdova - TV
  • Cena:

    36,90 €

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Prodajna uspešnica št. 1! Roman leta po izboru književnega portala Kirkus, knjiga leta po izboru urednikov pri Amazonu.
Smrtonosna igra maščevanja. Teroristična mreža. Preplet laži.
Legendarni vohun in restavrator slik Gabriel Allon je tik pred prevzemom vodenja izraelske tajne obveščevalne službe. Toda na predvečer njegovega napredovanja se po spletu okoliščin znajde na terenu v svoji zadnji operaciji. Islamska država je v pariškem okrožju Marais podtaknila ogromno bombo in obupana francoska vlada hoče, da Gabriel odstrani krivca, preden bo ta spet udaril. Kličejo ga Saladin …

On je teroristični genij, čigar ambicije niso nič manj veličastne od njegovega psevdonima in ki je tako težko ulovljiv, da se ne ve niti tega, katere narodnosti je. Njegova mreža, zaščitena z vrhunsko šifrirno programsko opremo, deluje v popolni tajnosti, tako da Zahod o njegovih načrtih ne ve nič – in zato Gabrielu ne preostane drugega, kot da v najnevarnejšo teroristično skupino vseh časov podtakne agentko. Natalie Mizrahi je izjemna mlada zdravnica, pogumna in lepa. Na Gabrielovo prošnjo se pred Islamsko državo predstavi kot morebitna rekrutka, tempirana bomba, krvi željna črna vdova.

Nevarna misija jo iz nemirnih pariških predmestij popelje na grški Santorini in naprej v kruti svet novega kalifata Islamske države, nazadnje pa v Washington, D. C., kjer neusmiljeni Saladin pripravlja apokaliptični večer groze, ki bo spremenil tok svetovne zgodovine. Črna vdova je napet in obenem srhljivo preroški triler, pa tudi dodelano potovanje v novo srce teme, ki bralcu ne pusti spati še dolgo po tistem, ko obrne zadnji list.

"Neverjeten nov triler, nabit z mednarodnimi spletkami … Ravno ob pravem času! Silvov najmočnejši roman doslej. – Broadway World"

Trda vezava, 14 x 21,5 cm, 568 strani.

O AVTORJU:

DANIEL SILVA je večkrat nagrajeni avtor New York Timesa in najbolje prodajani pisec literarnih del The Unlikely Spy, The Mark of the Assassin, The Marching Season, The Kill Artist, The English Assassin, The Confessor, A Death in Vienna, Prince of Fire, The Messenger, The Secret Servant, Moscow Rules, The Defector, The Rembrandt Affair, Portret vohunke, The Fallen Angel, The English Girl, The Heist, The English Spy, The Black Widow, House od Spies in The Other Woman. Najbolj znan je po svoji dolgotrajni seriji trilerjev, v katerih blesti vohun in restavrator Gabriel Allon. Silvove knjige so uspešnice, ki jih hvalijo kritiki po vsem svetu in so jih prevedli v več kot trideset jezikov. Z ženo, televizijsko novinarko Jamie Gangel, ter njunima dvojčkoma Lily in Nicholasom živi na Floridi. Za več podatkov obiščite www.danielsilvabooks.com.