Količina:

0


Znesek:

0,00

Na lovu za očarljivko - MV

Devine in prijatelji, 3. del

Na lovu za očarljivko - MV
  • Cena:

    14,95 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Z njo se mu obetajo same sitnosti … Nedotaknjena in lepo vzgojena lady Rosalind je hkrati tudi brezsramna vtikljivka in vohljačka – prav zato si je brat, medtem ko je na poročnem potovanju, ne upa pustiti same doma. Vendar pa Rosalind nobeni ‘varuški’ v obliki nevidnega in nezaželenega varuha ne namerava olajšati stvari in zapriseže, da bo uporabila vse svoje zvijače, da skrivnostnega varuha razkrije in odžene.

Nicholas Kincaid, markiz Winterbourne, je privolil, da bo na skrivaj popazil na prijateljevo ognjevito in trmoglavo sestro, čeprav zaradi njene živce parajoče nagnjenosti k vragolijam kmalu začne dvomiti o svoji odločitvi – in zdravi pameti. Četudi je zavezan pravilom visoke družbe in prijateljstvu z njenim bratom, pa Rosalindina dobrosrčna nrav in čutnost v njem zanetita močno željo, da bi v njenem življenju odigral povsem drugačno vlogo – tako, ki vključuje strast, ljubezen … in neizogiben škandal.

»Visok, širokih ramen in zagorel je zlahka izstopal med drugimi moškimi v knjigarni – orel med jato jerebov.«
Mehka vezava, 12,5 x 19,0 cm, 320 strani.

O AVTORICI:
Olivia Parker je očarala bralce s tretjo zgodovinsko romanco Na lovu za očarljivko, ki je čisti užitek. Superzvezdnica romantičnega čtiva, Julia Quinn, je pisanje te nadarjene avtorice razglasila za ‘skrajno očarljivo’ – predani oboževalci Quinnove, pa tudi bralci, ki so navdušeni nad sočnimi in mamljivimi zgodovinskimi romancami Victorie Alexander, bodo vsekakor uživali v mešanici hudomušne duhovitosti in nasladne čutnosti v tej regentski bitki spolov med nabrito in škandalozno trmasto angleško damo ter njenim očarljivim skrivnostnim varuhom.