Količina:

0


Znesek:

0,00

Živalske novice 1 - 24 kur v mreži

Živalske novice 1 - 24 kur v mreži
  • Redna cena:

    21,99 €

  • Popust:

    1,10 € (5%)

  • Spletna cena:

    20,89 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Nekaj je res: kure zagotovo niso tako neumne, kot si ljudje mislimo ... še bolj trapaste so! Vedno me je zanimalo, zakaj sploh imamo kure pri hiši. Ali jih imamo mogoče zaradi njihovega veličastnega perja? Ali jih imamo zato, da nam čuvajo hišo in kljuvajo poštarja? Pravite, da jih imamo zato, ker nesejo jajca? Ha ha, če mene vprašate, bi jih raje prinesle iz trgovine, kot pa same naredile.

Bralci Živalskih novic zelo radi preberejo in prežvečijo vse zapisano in narisano, kar je na voljo v tej živahni zbirke. Verjetno od knjig ni več nič ostalo, saj so jih knjižni molji in drugi poznavalci Novic oglodali že do kosti! V tej knjigi se spet gnetejo smešni živalski junaki. Dirkajo skozi zabaven časopis, kakršnega si lahko izmislita samo avtor Primož Suhodolčan in ilustrator Uroš Hrovat. Ko ta dva avtorja stopita skupaj, nastane, vljudno rečeno, za cel hlev domislic. Pripovedujeta nam ‘zgodbe, kot jih piše življenje’, presenetljivo podobne tudi dogodivščinam ljudi. ...

O AVTORJU:
Primož Suhodolčan je eden izmed najbolj priljubljenih sodobnih otroških in mladinskih pisateljev. Zgodbe odlikujeta akcijska komedija in domišljijski humor, z veliko količino mladostne razigranosti in besednih iger, Zato so njegova dela zelo priljubljena med otroki in mladostniki in so že več let v vrhu najbolj branih knjig.
Zbirka Živalske novice je bila po izboru bralcev zelo visoko uvrščena v glasovanju za MOJA NAJ KNJIGA.

Trda vezava, 16 x 23,5 cm, 86 strani.