Količina:

0


Znesek:

0,00

Žarek večnosti

Žarek večnosti
  • Redna cena:

    17,99 €

  • Popust:

    0,90 € (5%)

  • Spletna cena:

    17,09 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avery se je po vseh vzponih in padcih uresničila želja – postala je vampirka. Njena večna ljubezen z Ryonom je znova ogrožena, nad njiju se namreč zgrnejo nove nepričakovane sile, ki jih nista predvidela.
Vampirji, volkodlaki in pozabljene skrivnosti ju bodo znova postavili pred težke odločitve. Bosta dočakala srečen konec?

Tokrat bo Avery tista, ki se bo podala v samo središče grožnje in mističnih legend. S svojo iznajdljivostjo bo iz globin prebudila spečo zver in za vedno spremenila vampirski svet. Poskušala bo ubežati smrti in se ji izmuzniti samo zato, da bi se ji znova lahko zazrla naravnost v oči.

Mehka vezava, 13,5 x 19 cm, 523 strani.

O AVTORICI:
Sem škorpijonka, ki svoj prosti čas najraje preživlja ob pisanju, branju in roadtrip-ih. Od nekdaj sem bila velika oboževalka znanstveno fantastičnih filmov (Jurassic Park, Underworld). Pri 13. letih sem začela s pisanjem prve vampirske knjige z naslovom Skrivnost in že takrat sem imela mali milijon idej. Nikoli nisem imela tistega “AHA” trenutka, ko bi se zavedala, da je to to kar si želim, nekako je bilo to vedno v meni. Želja po ustvarjanju me je vedno prevzemala. S pisanjem prve bolj obsežne knjige sem pričela pri 16. letih. Svoj prvi roman sem poimenovala Črni biser (Black Pearl), ki pa ga nisem dokončala.

Knjigo Polnočna zvezda oziroma Everdream, kot je bil prvotni naslov, sem pričela pisati konec leta 2017, v drugem letniku študija in ga dokončala junija 2018. Kljub rednemu študiju in študentskemu delu sem si vzela vsak dan čas in svoje misli spravljala na list papirja. Nikoli mi pisanje ni predstavljalo napora. Pisanje je zame kot dihanje zraka. To počnem z največjim veseljem in enostavno to moram početi, sicer se ne počutim živo. Drugo knjigo sem dokončala avgusta 2019, na počitnicah v Franciji. Tudi tretji del trilogije je že napisan.