Količina:

0


Znesek:

0,00

Orlov let

Orlov let
  • Redna cena:

    22,00 €

  • Popust:

    1,10 € (5%)

  • Spletna cena:

    20,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izvirni zapisi govorov in razprav v Londonu, Amsterdamu, Parizu in Saanenu. V knjigi Orlov let se Krišnamurti spoprijema s temami, kot so svoboda, sprememba, mir, nasilje in nenazadnje transcendentalno. Krišnamurti ne izbira besed, ko govori o nesmiselnosti človeškega konflikta in o ranah, ki si jih zadajamo sami.

Džidu Krišnamurti je eden od največjih duhovnih in filozofskih mislecev, ki jih pozna naš svet. Njegov vpliv so čutili Eckhart Tolle, Joseph Campbell in Alan Watts in še danes navdihuje tisoče. Ni pripadal nobeni veri, sekti ali državi. Prav tako se ni prišteval k nobeni politični ali ideološki šoli. Prav nasprotno, Krišnamurti je vztrajal, da prav te opredelitve vnašajo razdor med človeška bitja in ustvarjajo navzkrižja – zaradi tega pristopa so njegova učenja dandanašnji še posebej pomembna. V knjigi Orlov let se Krišnamurti spoprijema s temami, kot so svoboda, sprememba, mir, nasilje in nenazadnje transcendentalno.
Povabi nas, da se mu pridružimo na izjemnem popotovanju v vse, kar lahko postanemo.

"Krišnamurti je eden izmed najpomembnejših človeških bitij dvajsetega stoletja." - Deepak Chopra
"Poslušanje Krišnamurtijevih besed je bilo kot poslušanje pogovorov z Budo ... kakšna moč, kakšna poosebljena avtoriteta!" - Aldus Huxley

Mehka vezava, 22,0 x 14,0 cm, 174 strani.

O AVTORJU:
Jiddu Krišnamurti velja za enega največjih mislecev in učiteljev vseh časov. Po vsem svetu je predaval o stvareh, ki se nas dotikajo v vsakdanjem življenju, zlasti o težavah sodobne družbe, ki je nasilna in pokvarjena, o iskanju varnosti in sreče ter nujnosti, da se osvobodimo notranjih bremen strahu, jeze, prizadetosti in žalosti.