Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako je Eva pomagala Soncu znova posijati

Kako je Eva pomagala Soncu znova posijati
  • Cena:

    16,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Navdihujoča zgodba o tem, kako je pomembno, da drug drugemu pomagamo na poti skozi življenje. Kajti poti so lepše in krajše, kadar nas nekdo spremlja, mar ne?

Eva se je opogumila in pomagala Soncu, da je znova posijalo. Podala se je s svojo svetilko na pot in Soncu prižgala njegov žarek, da lahko zopet sveti za vse ljudi.

"Čudovita pravljica, ki otrokom na topel, iskren in prijazen način predstavi pomen upanja in medsebojne pomoči, je dobro izhodišče za pogovor z otrokom o vrednotah, čustvih in medsebojnemu povezovanju. Ta pravljica je ena izmed bolj ganljivih, kar sem jih kadarkoli prebral. Verjamem, da se bo zgodba dotaknila mnogih otroških, pa tudi kakšnega odraslega srca, kot se je mojega." - Jon Kanjir, urednik
Trda vezava, 10.5 x 28,5 cm, 28 strani.

O AVTORICI:
Melita je že kot otrok rada brala in pisala, zmeraj pa je rada pomagala ljudem v različnih življenjskih situacijah in prinašala luč v življenja drugih. Po izobrazbi je magistrica managementa, za seboj ima veliko življenjskih izkušenj, ki so jo naučile, da je v življenju pomemben le ta trenutek in ljubezen do sebe.
Zbirka Spančica, katere del je tudi pravljica Kako je Eva pomagala Soncu znova posijati, nastaja iz ljubezni do življenja in vsega lepega z željo, da se zgodbe dotaknejo srca ljudi.

Spoznala je, da je biti dober in sočuten nekaj lepega. Spoznala je, da lahko en plamen razsvetli ves planet. - Iz pravljice Kako je Eva pomagala Soncu znova posijati