Količina:

0


Znesek:

0,00

Hipnotizer - TV (prednaročilo)

Inšpektor Joona Linna, 1. del

Hipnotizer - TV (prednaročilo)
  • Redna cena:

    37,90 €

  • Popust:

    7,91 € (21%)

  • Spletna cena:

    29,99 €

  • Najboljša cena* v 30 dneh: 29,99 € (0%)

Dobava: prednaročilo

Dodaj v košarico

Opis izdelka

PREDNAROČILO -20% velja le do datuma izida! Po oddanem naročilu vam bomo na e-mail poslali predračun za knjige po prednaročniški ceni. Predračun mora biti poravnanan pred izidom knjig oz. najkasneje do 9. februarja 2023, da vam lahko upoštevamo 20% popust!

Grozljiv trojni umor pritegne pozornost kriminalističnega inšpektorja Joona Linna. Morilec je na begu, policija pa ima le eno pričo – fanta, ki preživi družinski pokol. Storilec je očitno hotel, da umre tudi on: fant ima več sto vbodnih ran in je v šoku. Linna, ki nujno potrebuje informacije, ne vidi druge možnosti kot hipnozo. V primer se vključi dr. Erik Maria Bark, ki naj bi preživelo pričo hipnotiziral in tako policiji priskrbel vsaj sled za morilcem.

Bark je pred leti prisegel, da tega ne bo več počel – takšno početje je namreč ožigosano kot etično sporno, češ da pušča psihološke brazgotine. Na kriminalistovo vztrajanje vendarle prelomi obljubo in hipnotizira žrtev, s tem pa nehote sproži plaz grozljivih dogodkov.

Trda vezava, 21,5 x 14,0 cm, 544 strani.

O KNJIGI SO DEJALI:

"Bogat prispevek k čedalje širšemu naboru skandinavskih kriminalnih romanov. Pričakujte kofeinske napitke, turobno vreme in odrezane ude." - Entertainment Weekly
"Zgodba kar poka od napetosti." – New York Times
"Polno presenečenj in več kot dovolj zapletov, da boste brali pozno v noč." – NPR.com
"Obvezno čtivo za vse privržence skandinavskih kriminalk." – Booklist
"Če vas ta knjiga ne pusti odprtih ust, je vprašanje, ali vam je kriminalni žanr sploh pri srcu." - B?rsen (Danska)