Količina:

0


Znesek:

0,00

Začarana hiša

3. bralna stopnja Knjigoljub

Začarana hiša
  • Cena:

    17,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjigice iz zbirke Knjigoljub pospešujejo bralno razumevanje in motivacijo za branje. Za vse tri prebrane knjige in izpolnjena gesla 3. stopnje prejme bralec namensko priznanje. Gesla lahko vnesete na spletni strani hisaknjig.si/knjigoljub >>

Tretja bralna stopnja je za bralce, ki imajo že precej osvojeno tehniko branja. Zgodbe so prirejene starostnemu obdobju 3.razreda osnovne šole, imajo kompleksno strukturo zgodbe in podzgodb. Knjige te stopnje so odlična popotnica za branje bolj zahtevnih besedil in predstavljajo neprecenljivo motivacijo za to. Besedila so dolga, samo zgodba je razdeljena na več poglavij z mnogo zapleti, besedišče je bolj zahtevno in uvaja bralce – začetnike v branje kvalitetnih in obsežnejših besedil za mladino.

O VSEBINI:
Nikolaj in Julija odkrijeta skrivnostno staro hišo, v kateri se dogajajo nenavadne stvari: prostori se manjšajo in večajo, na podstrešju se sliši ropotanje … Skrivnost kmalu razrešita na podstrešju, kjer spoznata posebno bitje, ki jima podari čarovniško moč.

Trda vezava, 17,5 x 24 cm, 64 strani.