0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Kako izvedem letni razgovor

30 minut za vodenje

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: dr. Renata Mihalič
Založba: Mihalič in Partner
Leto izida: 2010
ISBN: 9789619282014
Spoznajte prednosti, cilje in učinke rednih letnih razgovorov. Letni razgovori so eno izmed najbolj uporabnih in pomembnih orodij sodobnega vodenja. Odlikuje jih praktičnost, enostavnost in visoka učinkovitost.Pridobite potrebna znanja in veščine za uspešno izvajanje letnih razgovorov v praksi. Priročnik vsebuje postopek hitrega in uspešnega uvajanja v prakso, strukturo in potek letnih razgovorov, način komuniciranja med razgovorom, navodila za pripravo na razgovor, smernice za dokumentiranje razgovora in še veliko drugih praktičnih nasvetov in smernic.Izkoristite rezultate letnih razgovorov pri upravljanju zaposlenih in vodenju organizacije. Z uporabo letnih razgovorov lahko pridobimo veliko več, kot pa pri uporabi drugih mehkih orodij vodenja.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 12,99 €
Prihranek: 0,65 € (5%)
Spletna cena: 12,34 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Mehka vezava, 12,5 x 17,5 cm, 47 strani.

VEČ O KNJIGI:

Redni letni razgovori so eno izmed najbolj uporabnih in pomembnih orodij sodobnega vodenja, obenem pa so tudi izjemno enostavni in priročni za uporabo. Njihova odlika je tudi v tem, da jih z nekaj napotki lahko povsem samostojno uvedemo in da so stroški njihovega uvajanja in izvedbe zelo nizki. Tudi dosedanje praktične izkušnje organizacij so na tem področju nadpovprečno dobre in priljubljenost letnih razgovorov je vedno večja. Zato si danes skoraj ne moremo predstavljati organizacije, ki ne bi imela sistema letnih razgovorov, se pripravljala na njihovo uvajanje ali pa razmišljala o njihovi uvedbi.

V priročniku bomo našli vse, kar potrebujemo za samostojno in uspešno uvedbo rednih letnih razgovorov v organizacijo. Pridobili bomo temeljna znanja o tovrstnih razgovorih, spoznali cilje in prednosti njihovega izvajanja, postopek hitrega in učinkovitega uvajanja, načrt uvajanja razgovorov, način komuniciranja med samim razgovorom, celostno strukturo in potek razgovora, navodila za pripravo na razgovor, smernice za dokumentiranje razgovora in še veliko drugih nasvetov, smernic ter navodil.

Priročnik odlikuje, tako kot celotno zbirko knjižic '30 minut za vodenje', jedrnatost, enostavnost za uporabo, razumljivost in praktičnost. Gre namreč za odziv na potrebe vodij po vedno širših znanjih in veščinah, za pridobivanje katerih imajo na voljo vedno manj časa. Obenem pa gre tudi za odziv na dejstvo, da projekti uvajanja novih orodij s strani zunanjih izvajalcev največkrat preveč obremenijo organizacijo, tako časovno kot finančno. Zato se organizacije vedno pogosteje odločajo za samostojno izvedbo tovrstnih projektov, za kar pa seveda potrebujemo znanja in usmeritve.

Knjiga je namenjena direktorjem, menedžerjem, vodjem, koordinatorjem letnih razgovorov v organizacijah, kadrovikom in drugim uporabnikom.

Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si