0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačno darilo za nakup nad 60 €
Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Kako motiviram sodelavce

30 minut za vodenje

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: dr. Renata Mihalič
Založba: Mihalič in Partner
Leto izida: 2010
ISBN: 9789619282021
Spoznajte namen motiviranja zaposlenih in odgovornost za njihovo motivacijo. Brez motiviranja zaposlenih ni uspešnega vodenja. Brez uspešnega vodenja pa ni uspešnih zaposlenih in brez uspešnih ljudi seveda ni uspešne organizacije.Naučite se najučinkovitejših in zanesljivih načinov motiviranja zaposlenih. Motiviranje z nedenarnimi in denarnimi nagradami, izvajanje motivacijskih govorov, stimuliranje s cilji in načrti, motiviranje z zaupanjem in s podporo ter hvaljenjem in spodbujanjem, motiviranje s pozitivnim zgledom in prenosom znanj ter številni drugi pristopi.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 12,99 €
Prihranek: 0,65 € (5%)
Spletna cena: 12,34 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Mehka vezava, 12,5 x 17,5 cm, 48 strani.

VEČ O KNJIGI: 

Zaposlene moramo motivirati zato, da bodo lažje in bolje opravljali svoje delo, izkoristili svoja znanja, uresničevali zastavljene cilje, razvijali lastne potenciale in dosegali stalen razvoj ter rast. Motivacija predstavlja pogonsko silo zaposlenih, motivirani zaposleni pa pogonsko silo organizacije. Zato je motiviranje ena izmed prioritetnih nalog vodenja in stopnja motiviranosti zaposlenih je izključno odgovornost vodij. Za pravilno, celostno in pravočasno motiviranje pa mora vodstvo pridobiti ustrezna znanja in veščine.

V priročniku se bomo najprej seznanili z nameni motiviranja zaposlenih in spoznali izzive sodobnega motiviranja. Pridobili bomo potrebna znanja o načinih motiviranja, ki se v poslovni praksi izkazujejo kot najučinkovitejši in posledično najboljši. Obenem pa bomo spoznali tudi osnove motivacijskega komuniciranja in motiviranja po meri posameznika ter si ogledali splošna pravila izvajanja motiviranja in spoznali uničevalce motivacije.

Priročnik odlikuje, tako kot celotno zbirko knjižic '30 minut za vodenje', enostavnost za uporabo, razumljivost in praktičnost. Gre namreč za odziv na potrebe vodij po vedno širših znanjih in veščinah, za pridobivanje katerih pa imamo na voljo vedno manj časa. Obenem pa gre tudi za odziv na dejstvo, da projekti uvajanja novih orodij s strani zunanjih izvajalcev največkrat preveč obremenijo organizacijo, tako časovno kot finančno. Zato se organizacije vedno pogosteje odločajo za samostojno izvedbo tovrstnih projektov, za kar pa seveda potrebujemo znanja in nasvete.

Knjiga je namenjena direktorjem, menedžerjem, vodjem, kadrovikom in drugim uporabnikom.

Bralci

Zaupalo nam je že

32.140

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.810

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si