0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-20%

KOMPLET: Transurfing realnosti 1 - 5

Avtor: Vadim Zeland
Založba: Primus
Leto izida: 2018
Prenovljena izdaja svetovne uspešnice, tokrat v kompletu petih knjig. Transur?ng realnosti ni neka nova metoda osebnostne rasti, temveč popolnoma drugačen način mišljenja in delovanja, ki nam omogoča dobiti tisto, kar si želimo. Ne da bi se pri tem mučili in naprezali, temveč da bi želeno preprosto dobili. In ne da bi spreminjali sebe, temveč da bi se k sebi vrnili.
Preberite več

Vsebina v kompletu:

1 x Transurfing realnosti - I. stopnja

19,90 € 18,91 €

1 x Transurfing realnosti - I. stopnja

19,90 € 18,91 €

1 x Transurfing realnosti - II. stopnja

19,90 € 18,91 €

1 x Transurfing realnosti - II. stopnja

19,90 € 18,91 €

1 x Transurfing realnosti - III. stopnja

19,90 € 18,91 €

1 x Transurfing realnosti - III. stopnja

19,90 € 18,91 €

1 x Transurfing realnosti - IV. stopnja

18,90 € 17,96 €

1 x Transurfing realnosti - IV. stopnja

18,90 € 17,96 €

1 x Transurfing realnosti - V. stopnja

18,90 € 17,96 €

1 x Transurfing realnosti - V. stopnja

18,90 € 17,96 €
Na zalogi
Redna cena: 97,50 €
Prihranek: 19,50 € (20%)
Spletna cena: 78,00 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Z upravljanjem svojega odnosa do sveta upravljate realnost! Sposobni ste ustvariti veličastne umetniške mojstrovine, priti do izjemnih odkritij, doseči izjemne rezultate v športu, poslu in na drugih poklicnih področjih. Samo na svojo dušo se morate obrniti. Ona ima namreč dostop do vseh znanj, stvaritev in dosežkov. Le prosili je še niste zanje.

Transur?nga ne morete omejiti na kup tehnik ali na izvrševanje nekih postopkov. Ne gre za tehniko, ampak za to, da se začnete zavedati svoje notranje svobode, in za občutek, da ste gospodar svoje plasti sveta. Ko enkrat dobite ta občutek, se bo vse premaknilo samo od sebe, brez posebne tehnike.

Morda se vam zdi, da zunanji svet obstaja sam po sebi in da ga ni mogoče upravljati. Zaradi tega se vaše življenje odvija kot v igri, katere pravil ne določate vi sami. Seveda vam je dovoljeno, da poskušate vplivati na potek dogodkov, vendar vam nihče ni pojasnil, kako. Toda zdaj lahko odgovore najdete v eni najbolj priljubljenih zbirk knjig na svetu.

Mehka vezava, 14,0 x 22,0 cm, 847 strani.

V KOMPLETU BOSTE PREJELI NASLEDNJE KNJIGE:

Prostor različic 1. stopnja:V prvi knjigi boste brali o še neznanih in zelo neobičajnih stvareh. Tako vas bodo šokirale, da jim ne boste hoteli verjeti. Vendar to niti ni potrebno, saj jih boste lahko s pomočjo metod, ki so pojasnjene v knjigi, preverili sami. Takrat se bo vaš običajni pogled na svet sesul kot hišica iz kart.

Šelestenje jutranjih zvezd 2. stopnja:V drugi knjigi se boste začeli obračati k svoji duši in prepoznavati njene neomejene zmožnosti. Odkrivali boste skrivnosti starodavnih čarodejev, ki vam bodo omogočile upravljati realnost na povsem svojevrsten način. Spoznali boste čarobno silo namere, naučili se boste razširiti svoje področje udobja in podati naročilo, da bi se vam lahko uresničile sanje.

Naprej v preteklost 3. stopnja:V tretji boste spoznali preproste in učinkovite načine, kako povečati svojo vitalnost in kako dvigniti energijo na pravo raven, ne da bi se utrujali z vadbo, dietami ali se s čimerkoli silili. Naučili se boste lahkotnega razmišljanja in delovanja, tako da bo sreča vedno ostala na vaši strani.

Upravljanje realnosti 4. stopnja:V četrti knjigi boste podrobneje spoznali proces nastajanja realnosti, doseganja uspeha, enosti razuma in duše, osvobajanja razvad in odvisnosti ter soustvarjanja življenja. Učili se boste stati s prekrižanimi rokami in poskrbeti, da svet sam naredi prve korake v smeri vaših želja.

Jabolka padajo v nebo 5. stopnja:V peti knjigi odpiramo vrata novega sveta. Izvedeli boste, kako se rešiti iluzije dvostranskega ogledala in upravljati realnost. Naučili se boste ustvariti svoj amalgam, zajeti energijo namere in jo uresničiti. Prevzeli boste smelost Gospodarja. Boste videli, kako se bo svet ovil okoli vas. Naj vam vaša jabolka padajo v nebo!

O AVTORJU:Vadim Zeland je pred razpadom Sovjetske zveze delal kot raziskovalec na področju kvantne ?zike. Njegove knjige o transur?ngu, močni tehniki upravljanja z realnostjo, se vse od leta 2005, ko so prvič izšle v Rusiji, po vsem svetu prodajajo v rekordnih številkah. V njih je predstavljen povsem nov pogled na življenje, v katerem se ni treba prizadevati ali bojevati za želeno. Ponujajo nam nov način razmišljanja in delovanja, ki omogoča, da se želje uresničijo same, brez truda, trpljenja, trdega dela, napora ali brezplodnih poskusov, da bi spremenili sebe ali svet, ki nas obkroža.

Bralci

Zaupalo nam je že

30.138

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

39.875

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.844

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si