Pomisli - Imagine - Izid knjige na svetovni dan miru 21.9.! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Pomisli - Imagine - Izid knjige na svetovni dan miru 21.9.!

PREDNAROČILO! Na letošnji svetovni dan miru, 21. septembra, bo v slovenščini izšla slikanica Pomisli!

V slovenščino prepesnjena pesem Johna Lennona Imagine z igrivimi ilustracijami Jeana Julliena, ki je ustvaril glavnega junaka - goloba, ki širi sporočilo miru. Izziv prepesnjenja legendarne pesmi o miru v slovenščino je sijajno uspel Milanu Deklevi.

Odlična literatura - od slikanic do poezije - lahko spremeni razmišljanje, razširi obzorja in nam pomaga razviti empatijo. Z empatijo pa pride samozavest, da se postavimo za svoje pravice in pravice drugih - in dosežemo spremembo! Slikanica je odlična izbira, da jo kupite za svojega otroka ali kakšnemu odraslemu za darilo. 

Z NAKUPOM PODPRETE TUDI SLOVENSKO AMNESTY:

Yoko Ono Lennon je Amnesty International velikodušno podarila pesem Imagine ekskluzivno za to knjigo in jo pospremila z ganljivimi uvodnimi besedami. Dobiček od prodaje bo namenjen Amnesty International in bo pomemben prispevek k njihovemu delu za človekove pravice.

Video predstavitev knjige Pomisli: