AKTUALNO BRANJE: 'V imenu resnice' - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

AKTUALNO BRANJE: 'V imenu resnice'

AKTUALNO BRANJE: 'V imenu resnice' - knjiga o še danes nepojasnjeni smrti mladega vojaka Blaža Furjana, ki jo je v želji, da njegova zgodba ne ostane pozabljena in da skrivnosti pridejo do dna, napisala njegova sestra.

Knjiga nosi močan naslov, »ker enostavno ni prav, da je nekdo umorjen in ostane njegova smrt zavita v temo še po dvajsetih letih«.
Avtorica je v knjigi obelodanila različne uradne dokumente, poročila sodnih izvedencev in medijev ter pričevanja, ki jasno kažejo, da dogodek presega okvire družinskega žalovanja: ne nazadnje gre le za željo po resnici. Knjigi je priložen DVD, na katerem so zbrane Blaževe otroške fotografije s kratkimi predstavitvenimi opisi in posnetek dobrodelnega koncerta Blažu Furjanu v spomin

Po knjigi je bil letos posnet tudi igrani dokumentarec z nekaj pomenljivimi pričevanji direktno ter posredno vključenih akterjev:


Več informacij o knjigi ter filmu si oglejte tukaj >>