Zakaj v bralni projekt Naša mala knjižnica? - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Zakaj v bralni projekt Naša mala knjižnica?

PREDSTAVITEV PROJEKTA NMK:
Zakaj v bralni projekt Naša mala knjižnica?

Šolski bralni projekti so super, a le če v njih najprej nekaj močnega začutijo in vidijo mentorji. Učitelju se ni treba lotiti prav vsakega bralnega projekta, izbere pa naj tistega, ki ga bo časovno in mentalno zaposlil v ravno pravi, zdravi, meri. Le tako bodo zagon začutili tudi učenci.

Izpostavljam prednosti bralnega projekta Naša Mala Knjižnica, ki vrtce in osnovne šole (1. in 2. triada) vabi k sodelovanju vse do torka, 26. septembra. Zakaj se pridružiti? V razmislek ponujam svoj pedagoški pogled na takšno šolsko dejavnost

Naša mala knjižnica je odličen bralni projekt založbe KUD Sodobnost International, h kateremu lahko v šolskem letu 2017/18 pristopi vsak vrtec ali osnovna šola. Letošnji bralni projekt Naša mala knjižnica (NMK) bo že deseti po vrsti. V njem sodeluje čez 120 slovenskih vrtcev in osnovnih šol, katerih mentorji in otroci o takem delu poročajo z zadovoljstvom.

Tisto, s čimer se začne uresničitev vsakega šolskega bralnega projekta, nista le založba ali ustanova, ki ga ponudi, temveč je to mentor projekta v vrtcu ali šoli. To so vzgojitelji in učitelji različnih starosti, z različnimi delovnimi izkušnjami, različno delovno vnemo in različnimi interesi. Zamišljam pa si, da prav vsi v knjigi vidijo nekaj pomembnega za otroke, s katerimi delajo, in tudi zase, tako na poklicni kot na osebni ravni.

Več o projektu >>