Količina:

0


Znesek:

0,00

Ste že brali srhljivko leta 2017?

ZNAŠEL SI SE NA MORILČEVEM SEZNAMU IN POVEDAL TI JE, KDAJ BOŠ UMRL ... ENO TRUPLO, ŠEST ŽRTEV, EDINI TRILER, KI GA LETOS MORATE PREBRATI!

"Tudi če niste ljubitelj srhljivk, boste to prebrali na dušek. Suvereno napisan prvenec (govori se celo o srhljivki leta 2017!) britanskega pisatelja in nekdan­jega reševalca je ob izidu dvignil nemalo prahu, postal takojšnja uspešnica in je že izdan v 32 državah ter s prodanimi pravicami za TV serijo.

Vznemirljiva zgodba z odlično odmerjenim tempom, presenetljivimi zasuki in zanimivimi karakterji drži bralca ves čas v napetosti in ga že kmalu na začetku popelje na prizorišče grozljivega zločina, ob katerem se tudi kriminalistični ekipi, vajeni vsega hudega, obrne želodec. Pričaka jo namreč truplo, sešito iz kosov šestih žrtev, hkrati pa morilec v javnost pošlje seznam naslednjih šestih imen z natančnimi datumi njihove smrti. Primer dodelijo zagonetnemu inšpektorju Wolfu s težavno preteklostjo, ki na sledi morilcu tudi sam ves čas hodi po robu še sprejemljivega.

Začne se bitka s časom, še posebej, ko se izkaže, da je zadnje ime na seznamu sam Wolf ... Priporočamo!"

(Kristina Sluga; Recenzija Bukla 134-135)