IZJEMNO ZANIMIVO branje za vse tekače! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

IZJEMNO ZANIMIVO branje za vse tekače!

IZJEMNO ZANIMIVO BRANJE za vse tekače, začetnike ter poznavalce športa!

**TEK POGANJA SVET: moje 3500 milj dolgo potovanje skozi tekaške kulture sveta (Becky Wade, ameriška tekačica)**

Po koncu uspešne kariere v študentski atletiki z zmago na študentskem državnem prvenstvu in nastopom na kvalifikacijah za olimpijske igre se je Becky Wade želela povezati s sotekači po svetu in razširiti obzorja o teku: najstarejšem, najbolj prvinskem in najbolj razširjenem med vsemi športi.

Spakirala je za leto dni oblek in tekaških copatov, se poslovila od družine in prijateljev ter se odpravila na samostojno raziskovanje svetovnih tekaških kultur.

Wadovo je pot peljala v Veliko Britanijo, na Irsko, v Švico, Etiopijo, Avstralijo, na Novo Zelandijo, Japonsko, Švedsko in Finsko. V vsaki državi se je srečala z edinstveno tekaško zgodovino in skupnostjo lokalnih športnikov ter trenerjev, ki so jo sprejeli v svoje domove in ekipe. V enem letu je pretekla več kot 3500 milj, raziskovala različne pristope k treningu in odkrila nove načine regeneracije. Več o knjigi >>