Placebo ste vi: vaš um je pomemben - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Placebo ste vi: vaš um je pomemben

NOVO! Nevroznanstvenik Joe Dispenza o izjemnem zdravilnem potencialu uma in sporočilom: "PLACEBO smo mi!"

Verjamete v to, da imajo naša telesa prirojeno inteligenco, ki obsega čudežno moč zdravljena oziroma celjenja? Joe Dispenza je eden tistih, ki to ne le verjame, temveč je to dejstvo že preveril v svojem življenju.

Pripravite se, da vas bo to zajetno, a toliko bolj navdušujoče delo ne le navdušilo, temveč tudi opolnomočilo. Še več. S pomočjo meditacijskih vaj, ki jih Joe Dispenza razkriva v drugem delu knjige, boste brez težav lahko postali tudi sam svoj placebo. Cilj knjige je namreč spremeniti vaša prepričanja in zaznave o vašem življenju tudi na biološki ravni. Več o knjigi >>

»Na podlagi izkušenj z bolniki z boleznimi, ki jim ogrožajo življenje, sem spoznal resnico, ki je razkrita v knjigi Placebo ste vi. Telo doživlja to, kar um verjame. Spoznal sem, kako 'prelisičiti' ljudi, da bi okrepili zdravje. Zdravniki lahko ubijejo ali zdravijo z besedami, ko te postanejo 'meči'. Vsak od nas ima prirojene zmožnosti za samozdravljenje. Pomembno je vedeti, kako jih izkoristiti. Berite in se učite.«  
- Bernie Siegel, dr. med., avtor knjig A Book of Miracles in The Art of Healing