IZ PONATISA KULTNA 'Zmeraj sestra Vendelina'! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

IZ PONATISA KULTNA 'Zmeraj sestra Vendelina'!

Iz ponatisa je po letu dni prispela težko pričakovana slovenska kuharska uspešnica, prodana v več tisoč izvodih!

Marija Ilc oz. sestra Vendelina, najbolj priljubljena slovenska učiteljica kuhanja, je svoje recepte, ki jih je preizkušala in dopolnjevala vse življenje, zbrala v več knjigah. Z Edvino Novak sta pripravili kuharski priročnik s preprostimi domačimi, zdravimi jedmi, v katerem boste našli okusne recepte za razne juhe, rižote, testenine, zelenjavne priloge, prikuhe in solate, kruh, pecivo in odlične sladice.

Kuharica sestre Vendeline se je v preteklosti priljubila kuharjem in gospodinjam, saj odraža bogastvo in raznolikost slovenske kuhinje. 

Knjigo so ponatisnili pri Ognjišču, da je zdaj spet z nami ob štedilniku največja učiteljica slovenske kuhinje s priljubljeno kuharico. Po tavanju in iskanju med tujimi lonci se vračamo domov k prehrani, ki izhaja z naših vrtov, naših kuharskih receptov in našega okusa. Recepte, zbrane v knjigi, spremlja jasna razlaga in slika za sliko, ki nam olajšajo pripravo jedi.  Več o knjigi si preberite tukaj >>