IZ PONATISA KULTNA 'Zmeraj sestra Vendelina'! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

IZ PONATISA KULTNA 'Zmeraj sestra Vendelina'!

Iz ponatisa je po letu dni prispela težko pričakovana slovenska kuharska uspešnica, prodana v več tisoč izvodih!

Marija Ilc oz. sestra Vendelina, najbolj priljubljena slovenska učiteljica kuhanja, je svoje recepte, ki jih je preizkušala in dopolnjevala vse življenje, zbrala v več knjigah. Z Edvino Novak sta pripravili kuharski priročnik s preprostimi domačimi, zdravimi jedmi, v katerem boste našli okusne recepte za razne juhe, rižote, testenine, zelenjavne priloge, prikuhe in solate, kruh, pecivo in odlične sladice.

Kuharica sestre Vendeline se je v preteklosti priljubila kuharjem in gospodinjam, saj odraža bogastvo in raznolikost slovenske kuhinje. 

Knjigo so ponatisnili pri Ognjišču, da je zdaj spet z nami ob štedilniku največja učiteljica slovenske kuhinje s priljubljeno kuharico. Po tavanju in iskanju med tujimi lonci se vračamo domov k prehrani, ki izhaja z naših vrtov, naših kuharskih receptov in našega okusa. Recepte, zbrane v knjigi, spremlja jasna razlaga in slika za sliko, ki nam olajšajo pripravo jedi.  Več o knjigi si preberite tukaj >>