Količina:

0


Znesek:

0,00

Še nimate ideje, kako bi preživeli sobotni dan?

 Dragi ljubitelji branja,

še nimate prave ideje, kako bi preživeli sobotni dan? Za vas imamo odličen predlog, ki vključuje zabavo za celo družino! 

V starem mestnem jedru Tržiča se bo v soboto, 12.9. odvijala celodnevna prireditev - knjižnica praznuje svojih 70.let. V Tržiču se bo pelo, plesalo, jedlo, poslušalo pravljice, odvijala se bodo poučna predavanja in še več. Zabavali vas bodo številni gostje, od Adija Smolarja, do Eve Moškon, Sanje Lončar, Mance Špik in Mance Košir, palačinke bo pekel sam priznani kuhar Jure Munda, pravljice pa bo otrokom bral nihče drug kot Primož Suhodolčan. 

Izkoristite sončno soboto in obiščite Tržič ter okolico že zgodaj zjutraj. Odpravite se na izlet in se sprehodite po neokrnjeni naravi Karavank ali Kamniško-Savinjskih vršacev (za izlet vam priporočamo Dovžanovo sotesko, Dom na Kofcah, Kočo na Dobrči, Tolsti vrh ali Dom na Zelenici), za kosilo preizkusite odlično tržiško gostinsko ponudbo (domačini še posebno priporočajo Gostišče Karavla, Pizzerijo Pod gradom in Gostilno Kozuc), za zaključek idiličnega dneva pa se lahko ustavite še v centru Tržiča, uživate v dobri glasbi, morda prisluhnete zanimivemu predavanju, se podkrepčate s čajem in palačinkami ter si ogledate številne stojnice.

Na eni izmed njih bomo prisotni tudi mi s številnimi knjigami, za vaše malčke ter za vas, po res ugodnih cenah. Decembrski dobri možje bodo kmalu na obisku :) 

Lepo vabljeni v Tržič na nepozaben dan v dobri družbi! 

Celoten program prireditve si oglejte tukaj >>