Količina:

0


Znesek:

0,00

Polona zažiga tudi pri nas :)

Polona Požgan je zakuhala svojo prvo kuharsko knjigo!

Polona Požgan pravi, da dobrih idej in receptov v kuhariji ni nikoli preveč. S preprostimi, a okusnimi domačimi jedmi nas že od septembra razveseljuje v kuharski oddaji Polona ga žge, zdaj pa je svoje najljubše recepte zbrala tudi v obsežni kuharski knjigi z istoimenskim naslovom.

Polona pravi, da je knjiga namenjena ljubiteljskim kuharjem, saj tudi sama spada med njih. V knjigi so zbrani njeni najljubši domači recepti, ki vedno prav pridejo.

"Knjiga vsekakor ni usmerjena v hitro pripravo jedi med tednom. Recepti, ki so zbrani v knjigi, so zelo različni, predstavljeni pa so na zelo slikovit in jasen način. Nekatere jedi so pripravljene zelo hitro, za druge pa si moramo vzeti malo več časa in so tako morda nekoliko bolj primerne za med vikendom, ko želimo svoje najdražje presenetiti z okusnimi dobrotami," pove Polona in doda, da ji je najljubši recept za čokoladne brownije.

"Sama sem zelo sladkosneda, prav tako pa tudi zelo rada pečem, še zlasti stvari, ki so povezane s čokolado. Ti browniji so dvojno čokoladni in odlična odrešitev za tiste dni, ko smo malo pod stresom," svojo izbiro v smehu obrazloži simpatična Polona.

Če se tudi vi dobro počutite »za štedilnikom«, potem vas ta knjiga vabi, da jo prelistate, preizkusite in, upam, kmalu tudi zapackate, kar bo prvi znak, da je koristna

24,95 eur, trda vezava, 20,3 x 25,6 cm, 240 strani.