Količina:

0


Znesek:

0,00

NOVOST za sladkosnede: Seksi presne sladice!

Predstavljaj si enostavne, slastne in zdrave sladice. Takšne, ki jih pripraviš zlahka in v njih noro uživaš brez kančka slabe vesti. Ker veš, kaj ješ. Mamljivo, kajne? Seksi presne sladice so vse to in še več. So zbirka preverjenih receptov s katerimi navdušiš najprej sebe, nato pa prijatelje, družino in bližnje.

Brez drage kuhinjske opreme, z dostopnimi sestavinami in enostavnimi tehnikami priprave. Recepti, ki živijo v tvoji kuhinji, knjižno polico pa obiščejo le izjemoma.

Knjiga Seksi presne sladice vsebuje enostavne in privlačne recepte presnih sladic, za katere ni potrebna draga kuhinjska oprema ali eksotične sestavine. V njej se nahaja 38 preverjenih eceptov, s katerimi navdušiš sebe, prijatelje in družino. Vsi recepti so v celoti opremljeni s celostranskimi barvnimi fotografijami. Sladice so veganske in, kar je najbolj pomembno, so zdrave in privoščimo si jih lahko brez slabe vesti.

Cena le: 14,90 eur, mehka vezava, 86 strani.

Avtor že več let objavlja recepte na spletu (www.presno.si, www.sketa.si), zadnje čase pa je pogosto prisoten v medijih (Siol.net, Lisa, RTV Slo, Had.si.)

"Nor sem na eksperimentiranje s hrano. Pred šestimi leti sem se odločil eno leto prehranjevati izključno presno, brez izjem. Omejitve, ki jih prinaša presna kulinarika so v meni zbudile ogromno ustvarjalnosti. Najboljše recepte sem začel objavljati na presno.si. Od takrat dalje sem zaljubljen v presno, predvsem pa zdravo hrano."