NAJVEČKRAT naročena knjiga na Galarna.si! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

NAJVEČKRAT naročena knjiga na Galarna.si!

NAJVEČKRAT naročena knjiga na Galarna.si!

Pred vami je ena najpopularnejših knjig o fitnesu, vseh časov. Originalna izdaja je bila v svetu prodana v več kot treh milijonih izvodov in prevedena vsaj v 20 jezikov.

Stretching je v zadnjem desetletju tudi pri nas postal zelo popularna metoda za razvijanje gibljivosti ali kot dopolnilo na trenungu za sprostitev mišic med vadbo in po njej.
Knjiga je namenjena vsem, športnikom, rekreativcem in tudi tistim, ki se s športom ne ukvarjajo. Raztezna vadba je primerna za vse ne gleda na starost, poklic in fizično kondicijo.

Pri raztezni vadbi sta prikazan tako moški kot ženska, in sicer v oblačilih primernih za določen šport. Za ljudi v časovni stiski je pri vsaki športni aktivnosti prikazana skrajšana obilka vadbe - mini serija.

(Cena: 11,30 eur, mehka vezava, 211 strani)