Količina:

0


Znesek:

0,00

Pravkar iz ponatisa izjemna knjiga Martina Kojca

RAZSVETLJENI ČLOVEK (5. natis) - mehka vezava, 17,90 eur.

Martin Kojc, rojen v Središču ob Dravi, je bil izjemen človek, ki je smisel in gibalo človekovega življenja spoznal veliko pred drugimi. Mnogi pravijo, da je bil prerok, njegove ideje in misli o življenju so bile korak pred njegovim časom. Njegovo sporočilo je, da se moramo popolnoma prepustiti vsevedni in vsemogočni nadzavesti, ki naj nam vodi življenje.

Znamenite knjige Martina Kojca (1901 - 1978) o moči pozitivnega odnosa do sveta se izdajajo po vsem svetu, celo v japonščini. Avtor je bil prepričan, da ga bodo zares brali in razumeli šele v novem tisočletju in to se je tudi zares zgodilo, 70 let po izidu njegovih prvih knjig je več kot dobrodošla Kojčeva optimistična drža.

Razvil je svojo terapevtsko metodo, s katero je v posvetovalnicah tako doma kot v tujini ter na mnogih predavanjih dosegel vsesplošne uspehe in priznanja. Martin Kojc je bil prepričan, da človeka doleti sreča šele tedaj, ko je ne pričakuje in ne zahteva - če je človek preprost in nezahteven, se mu mnogokrat uresniči tisto, česar ni pričakoval.