Tereza Poljanič predstavlja kulinarični prvenec 'Zdravo, Tereza!' - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Tereza Poljanič predstavlja kulinarični prvenec 'Zdravo, Tereza!'

Tereza Poljanič nas s svojim kulinaričnim prvencem 'Zdravo, Tereza!' vabi med okusne, hranilne in polnovredne recepte, ki smo jih gledali pred meseci v uspešni oddaji na POP TV z enakim naslovom.

V knjigi boste našli recepte vseh njenih najbolj priljubljenih jedi, od sladkih do slanih, ki zajemajo bistvo njene preproste filozofije; adijo, beli sladkor, bela moka, neželeni dodatki, konservansi in sestavine, ki jih ne moremo izgovoriti.

Tereza veselo in glasno priznava, da je popolnoma zatreskana v zdravo hrano v vseh pogledih: od njenega izvora in tega, kako je bila gojena, do njenih koristi za zdravje ter kombinacij okusov, arom in tekstur.

Medtem ko jé zajtrk, že sanjari o kosilu, ko pripravlja večerjo, pa hkrati razmišlja, katero brezgrešno sladico bo ustvarila pozneje. Terezo poznamo tudi kot ustanoviteljico popularnega bloga www.teresamisu.com.

Več o knjigi in ogled notranjosti >>