Količina:

0


Znesek:

0,00

EDEN NAJBOLJŠIH vzgojnih priročnikov ta hip!

EDEN NAJBOLJŠIH vzgojnih priročnikov ta hip!

Knjižna uspešnica - Delfinja vzgoja: Kako vzgojiti zdrave, zadovoljne in motivirane otroke, ne da bi se vam bilo treba spremeniti v tigra?

(Cena 24,99 eur, mehka vezava, 15 x 22,5 cm, 356 strani)

"Delfinja vzgoja" na podlagi najnovejših raziskav v nevroznanosti in znanosti o vedenju razkrije, zakaj preveč nasilni, z nadzorom obsedeni »tigrovski starši« in permisivni »starši meduze« notranjo motivacijo v resnici zavirajo.

Avtorica Dr. Shimi Kang, na Harvardu izšolana psihiatrinja za otroke in odrasle ter strokovnjakinja za človeško motivacijo, v tej navdihujoči knjigi vodi po umetnosti in znanosti spodbujanja otrok, da razvijejo notranjo ambicijo in vseživljenjsko ljubezen do učenja. Črpa iz najnovejših raziskav v nevroznanosti in znanosti o vedenju ter pokaže, zakaj preveč nasilni, z nadzorom obsedeni »tigrovski starši« in permisivni »starši meduze« notranjo motivacijo v resnici zavirajo.

Knjiga DELFINJA VZGOJA, ki kombinira neizpodbitno znanost z nepozabnimi zgodbami iz resničnega življenja, vodi bralca po štiridelni metodi za negovanje notranje motivacije. Knjiga dokazuje, da se nam ni treba odločati med permisivnostjo in nadzorovanjem. Obstaja tudi tretja možnost. Imenuje se delfinja vzgoja in otroke pripravi za uspeh v prihodnosti, ki bo zahtevala prilagodljivost.

Oglejte si odlomek iz UVODA ter PRVEGA POGLAVJA >>