Vzgojni priročniki Jesperja Juula do -50%! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Vzgojni priročniki Jesperja Juula do -50%!

ZNIŽANJE do 50% na vzgojne priročnike družinskega terapevta Jesperja Juula!

Jesper Juul je danski terapevt, predavatelj in avtor, pa tudi oče in dedek, ki je že tri desetletja eden vodilnih avtorjev v razpravi o vzgoji otrok. Njegova prva knjiga za starše in nasploh odrasle »Kompetentni otrok« je prevedena v trinajst jezikov in razprodana v več kot 250.000 izvodih. Med skandinavskimi starši še danes, desetletje po izidu, velja za »biblijo« vzgoje.

Juul že tri desetletja organizira delavnice za starše. S sodelavci iz različnih evropskih držav je na podlagi svojih znanj in izkušenj ustanovil Familylab, mednarodno organizacijo, ki družinam ponuja podporo, svetovanje in pomoč pri razvoju starševske kompetentosti. S poletjem 2008 se je začel projekt Familylab tudi v Sloveniji. Pri založbi Didakta so izšle tudi naslednje knjige Jesperja Juula: To sem jaz. Kdo si pa ti?, Kompetentni otrok, Družinske vrednote, Od poslušnosti do odgovornosti, Družine z najstniki, Hura, gremo jest in Reci NE brez slabe vesti.

Celotna ponudba izdaj Jesperja Juula tukaj >>