Ali uživate v res napetem branju? - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Ali uživate v res napetem branju?

Novinar Gregor Trebušak močno priporoča zadnji napeti roman Jo Nesba!

"Ne vem, ali so vam všeč kriminalke. A če imate radi napeto branje, knjigo, kjer obotavljaš med ohladitvijo v morju ali naslednjim poglavjem, potem začnite s tem skandinavskim čtivom. Jo Nesbo je sestavil že za celo polico zgodb, Policija je zadnja. In ob branju njegovih knjig čas res prehitro teče, saj si želiš, da se ne bi še končalo. Močno priporočam." 

AKCIJA: Nesbo po 9,99 eur! Kar 6 kriminalk Jo Nesba, poznanega kot enega najboljših piscev kriminalk na svetu, je še do 30.9. znižanih na 9,99 eur.

Njegovi romani z glavnim junakom detektivom Harryjem Holom so dosegli uspeh tako v njegovi rodni Norveški kot tudi drugod po svetu, navdušili so kritike, knjigarnarje in bralce. Kriminalke so prevedene v štirideset jezikov, pogostokrat nagrajene ter redno na lestvicah najbolje prodajanih knjig. 

"Nesbove pripovedniške sposobnosti do neprekosljive. Njegove kriminalke so kot umetniški dosežek in najboljša oblika zabave." - USA today