Nova knjižna uspešnica dr. Albert J. Bernsteina! - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Nova knjižna uspešnica dr. Albert J. Bernsteina!

Nova knjižna uspešnica dr. Albert J. Bernstein-a, avtorja večkrat ponatisnjene knjige Čustveni vampirji! Gre za priročnik nujnih preživetvenih tehnik v najbolj brezobzirnem okolju sodobnega časa: korporativni džungli.

- Nesposoben, aroganten ali pretirano zahteven šef;
- zabušantski, lažnivi in nesposobni delavci;
- depresivni, zahrbtni in goljufivi sodelavci;
- nenapisana pravila poslovnega sveta, ki odločajo o vašem preživetju;
- kako premagati strahove in kako napredovati;

Kako prepoznati, kdaj drvi vaše podjetje v propad in kdaj je skrajni čas, da zamenjate službo, je le nekaj situacij, ki jih boste našli v tej knjigi. Ob vsaki od njih pa tudi rešitev, začinjeno z avtorjevim značilnim humorjem
Ni naključje dejstvo, da je v Sloveniji več kot 80 % zaposlenih bolj ali manj izgorelih.

V knjigi opisani primeri iz vsakodnevnega življenja so briljantni. Praktičnim opisom situacij sledijo kratka teoretična razglabljanja, njim pa povsem nevsiljiva priporočila za razreševanje konfliktov.

Mehka vezava, 15 x 22,7 cm, 260 strani.