Najbolje prodajani SLO roman! Cavazza -15%: - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Najbolje prodajani SLO roman! Cavazza -15%:

CAVAZZA V AKCIJI -15%, cena le 24,99 eur! Do 17.1. do polnoči.

Vsako življenje je lahko roman. Za življenje Borisa Cavazze je en roman premalo. Pa vendar dovolj, da je bralce popolnoma navdušil.
Biografski roman "Cavazza", ki ga je napisala Vesna Milek, si je v obliki e-knjige izposodilo že 2000 bralcev. Prodanih pa je bilo že več kot 4000 izvodov.

"Avtobiografski roman Borisa Cavazze, ki je spisan skozi perspektivo publicistke in pisateljice Vesne Milek. Silovita, čustvena in tragična izpoved našega velikega igralca in režiserja (»Prišel je trenutek, da moram nekaj povedati. Tako kot je. Zares.«), ki mu življenje ni prizanašalo ne z dobrim ne s slabim, ga obdarilo z mnogimi talenti in divjo življenjsko energijo, a ga hkrati velikokrat postavilo pred težke preizkušnje, za katere si vsak želi, da ga ne bi doletele. Skomprimirani in naturalistični slog, ki nas skozi življenje Cavazze požene v enem dahu."

(Samo Rugelj)