0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
0
Košarica
0,00 €
0

Košarica je prazna

Brezplačna dostava za nakup nad 40 €
-5%

Povečajmo zadovoljstvo in pripadnost zaposlenih

0 (Št. mnenj 0, ocena iz Goodreads)
Avtor: dr. Renata Mihalič
Založba: Mihalič in Partner
Leto izida: 2008
ISBN: 9789619183731
Da bodo vaši zaposleni pri delu lahko uspešni, najprej poskrbite za njihovo zadovoljstvo. Učinkovito upravljanje, enostavno merjenje in permanentno zagotavljanje zadovoljstva zaposlenih pri delu in na delovnem mestu. Vzpostavitev pogojev za razvoj pripadnosti zaposlenih.Uporabite ukrepe za vzpostavitev in ohranjanje zadovoljstva zaposlenih na vseh elementih dela in delovnega mesta. Proaktivno motiviranje, avtonomnost, partnerstvo z zaposlenimi, izzivi pri delu, interes za prizadevnost, demokratičnost, brezpogojne nagrade, zakon učenja, podpora, zavezanost ciljem, spodbujanje, plačilo za znanje in dosežke, navduševanje, realna pričakovanja, delo po meri zaposlenega, varnost zaposlitve, morala, red, delovni čas, ugled, disciplina, kolektiv, delovno okolje, čast, spoštovanje, zdravje, sprostitev, itd.Vse na enem mestu za uspešno izvedbo projekta upravljanja zadovoljstva in pripadnosti zaposlenih. Praktični nasveti, metodologija, interni akt, model usposabljanja in še veliko več za celostno upravljanje zadovoljstva in pripadnosti vaših zaposlenih.
Preberite več
Na zalogi
Redna cena: 22,90 €
Prihranek: 1,15 € (5%)
Spletna cena: 21,76 €
Brezplačna dostava

Brezplačna dostava

za naročila nad 40 €.

Hitra dostava

Hitra dostava

Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.

Knjige na zalogi

Knjige na zalogi

98 % izdaj je na zalogi.

Mehka vezava, 16,5 x 23,5 cm, 134 strani.

VEČ O KNJIGI:

Zaposleni so pri delu in na delovnem mestu lahko uspešni in učinkoviti, če so zadovoljni. To je dejstvo, ki pa se ga v praksi še vedno premalo zavedamo. Vse preveč je namreč primerov, ko organizacije z dobrim namenom uvajajo številne in kompleksne tehnike za večjo uspešnost, ob tem pa žal pozabljajo na ukrepe za povečanje zadovoljstva zaposlenih. Izkazalo se je, da ob množičnem pojavu vedno bolj zahtevnih organizacijskih orodij, praksa nima na voljo takih pristopov za večje zadovoljstvo zaposlenih, ki bi jih bilo mogoče dovolj enostavno in hitro uporabiti. Kot odziv na tovrstne potrebe in tudi pobude prakse, je nastala ta knjiga, ki zapolnjuje nastalo vrzel in usmerja organizacije k zagotavljanju ključnih predpogojev za uspešnost, torej k zagotavljanju zadovoljstva zaposlenih.

Priročnik »Povečajmo zadovoljstvo in pripadnost zaposlenih«, ki predstavlja novo delo v zbirki »Managerjeva orodja«, nam na enostaven način razkrije vse, kar moramo vedeti za uspešno in učinkovito ter celostno upravljanje zadovoljstva in pripadnosti zaposlenih. Preko posameznih vsebin knjige bomo spoznali, kako zadovoljstvo zaposlenih vpliva na uspešnost organizacije, kakšen je sistem upravljanja zadovoljstva in pripadnosti, s katerimi ukrepi lahko enostavno in s takojšnimi učinki povečujemo zadovoljstvo zaposlenih pri delu in na delovnem mestu, kaj lahko naredimo za vzpostavitev pripadnosti zaposlenih, kako lahko hitro izmerimo stopnjo zadovoljstva in pripadnosti, kako izvedemo projekt upravljanja zadovoljstva in pripadnosti v naši organizaciji in podobno.

Posebna prednost priročnika je, da obravnava širok razpon ukrepov in nasvetov, ki pa jih lahko uvaja in izvaja resnično vsaka organizacija in vsak vodja, saj so enostavni, večinoma ne zahtevajo veliko časa in le redki med njimi zahtevajo finančna sredstva, kljub temu pa imajo takojšen in močan učinek. Prav tako nam pri uporabi predstavljenih ukrepov ni potrebno upoštevati nekega zaporedja pri njihovem uvajanju v prakso. Obenem pa je priročnik pripravljen tudi tako, da se lahko upravljanja zadovoljstva in pripadnosti zaposlenih lotimo nenačrtno, torej zgolj z uvajanjem ukrepov, lahko pa uporabimo celostni projektni pristop. Pomembnejše je namreč, da sploh začnemo skrbeti za zadovoljstvo zaposlenih pri delu in da nasvete dosledno izvajamo z vključitvijo vseh zaposlenih. Za uspeh nam ni potrebno izvajati popolnoma vseh ukrepov, ki so predstavljeni v knjigi. Res pa je, da bi v primeru uvedbe in doslednega izvajanja vseh nasvetov, ki jih nudi priročnik, dobili idealen zgled vodenja oziroma organizacijo s srečnimi zaposlenimi.

Knjiga je prvenstveno namenjena vsem vodjem, ne glede na nivo vodenja. Prav tako je knjiga namenjena vsem tistim, ki se v organizacijah ukvarjajo z upravljanjem zaposlenih, z managementom človeškega kapitala in človeških virov, saj so le-ti pogosto v vlogi ambasadorjev zadovoljstva zaposlenih. Tako bo knjiga lahko odličen praktičen pripomoček ne le na mizi vsakega managerja ali vodje, temveč tudi kadrovika, managerja človeških virov, pa tudi podjetnika, javnega uslužbenca in nenazadnje vseh, ki delajo z ljudmi. Knjiga bo prav tako koristen pripomoček študentom dodiplomskega in podiplomskega študija, ki se pri svojem študiju srečujejo s področjem upravljanja človeških virov in človeškega kapitala.

Bralci

Zaupalo nam je že

31.951

bralcev

Paketi

Odposlali smo že

42.382

paketov

Knjige

V prodaji imamo

7.175

knjig

newsletter_image

Prijava na e-novice

Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.

Podjetje Avrora AS d.o.o. bo z vašim soglasjem interno obdelovala osebne podatke, ki so navedeni v spodnjem obrazcu in jih uporabila za namene izvajanja aktivnosti neposrednega trženja in promocije, za interne analize ter statistične obdelave. Prejemnik se lahko kadarkoli odjavi od prejemanja obvestil na koncu vsake e-novice ali preko maila info@galarna.si